Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Digitális tananyag - taneszköz képes leírás - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu
részletek »

Digitális tananyag - taneszköz - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Digitális tananyag - taneszköz
Keresés
Találatok száma - 6 db
Designsoft fizikai oktatószoftverek

Designsoft fizikai oktatószoftverek

A népszerű Edison oktatóprogram új 4.0 változatában az elektromosság és az elektronika szinte valamennyi területét megismerhetjük. A programban egy multimédia laboratórium áll rendelkezésünkre, digitális fényképezéssel készült valósághű háromdimenziós alkatrészekkel, a kísérletezés minden fázisának látható és hallható követésével, ám az új változat most már a kapcsolási rajzot is automatikusan előállítja. A programot több mint 100 feladat, kísérlet és a fontosabb elektrotechnikai, elektronikai alkatrészeket és műszereket bemutató prezentáció kíséri.

Digitális Tananyag Kft

Digitális Tananyag Kft

Széleskörű digitális tananyag választék. Interaktív táblához vagy asztali számítógépes használatra. Oktatófilmek, DVD-k. Interaktív taneszközök. Forgalmazott márkák: Stiefel, Mozaik, Balázs-Diák, Nemzeti Tankönyvkiadó, Apáczai stb.

Műszaki Kiadó e-tananyagok

Műszaki Kiadó e-tananyagok

A Műszaki Kiadó tankönyveinek egyre szélesebb köréhez fejleszt interaktív tananyagokat. Az e-tananyagok a tankönyvek digitális feldolgozásán túl tartalmaznak interaktív feladatokat, multimédiás elemeket, animációkat és teszteket.

Profi-Média - Manó oktatóprogramok

Profi-Média - Manó oktatóprogramok

Cégünk 1995-ben alakult. Az azóta eltelt évek alatt az informatika világában sok minden megváltozott. A fejlődés szédítő. Amit ma fejlesztünk - ha nem vagyunk körültekintőek - holnapra már elavulttá válik. Persze ez csak a felszín. Vannak maradandó értékek. A mi cégünk ilyen értékek megalkotására törekszik, és ez sikereink pillére.

Stiefel interaktív tananyagok

Stiefel interaktív tananyagok

A Stiefel digitális tananyagai nem teszik feleslegessé a tanárt, nem változtatják kattogtató robottá, nem írják elő neki, hogyan tanítson - hanem rugalmasan alkalmazkodnak az egyes tantervekhez, tanítási stílusokhoz illetve a használt tankönyvcsaládhoz. Önnek nem kell új szoftver kezelését megtanulnia, ha tankönyvet vált! Nem a száraz ismeretanyag sulykolása, hanem a készségek fejlesztése, a kompetencia kialakítása a célja - így mélyebb, használhatóbb tudást kínál. Válogasson földrajzi, történelmi, alsó tagozatos CD-inkből! A Stiefel digitális tananyagokat kiváló grafikai minőségű alapanyagokból állítjuk elő gyakorló tanárok segítségével. Ezért kezelésük egyszerű, számítástechnikai alapképzettség nélkül is elsajátítható, nem tartalmaz fölösleges, bonyolult menüket. A diákok figyelmét pedig hosszú ideig leköti. Interaktív táblához ideális, de jól használható hagyományos, projektor+vetítővászon felszereltségű termekben is.

Tananyagfutár

Tananyagfutár

A 2010-2011-es tanévkezdésre egy igazán hasznos újdonsággal lepjük meg régi és új vásárlóinkat: összegyűjtöttük a magyarországi oktatási piac legsikeresebb interaktív és digitális tananyagait, ismeretterjesztő termékeit, hogy a pedagógusok, és gyermekeik fejlesztésére nagy hangsúlyt fektető szülők még könnyebben megtalálják a számukra legmegfelelőbb eszközöket. Interaktív és digitális tananyagok, oktató CD-k, ismeretterjesztő DVD-k széles választékát kínáljuk, a klasszikus, jól bevált termékektől a legmodernebb, csúcsminőségű tananyagokig.

Tuti menü