Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Falitérkép és oktatótabló - taneszköz képes leírás - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu
részletek »

Falitérkép és oktatótabló - taneszköz - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Falitérkép és oktatótabló - taneszköz
Keresés
Találatok száma - 5 db
Cartographia

Cartographia

A Cartographia Tankönyvkiadó Kft. az 1954-ben alapított Kartográfiai Vállalat iskolai atlasz- és falitérkép üzletágának jogutódjaként öt évtizedes hagyományra, tapasztalatra, tudásra épülve szolgálja a minőségi oktatás elvárásait.

Comenius oktatótablók

Comenius oktatótablók

36 éve dolgozom az oktatás ellátásában, a taneszköz-gyártás, -tervezés területén. Pályámat az Országos Tanszergyártó és -Értékesítő Vállalatnál kezdtem, 1974-ben. A Tanért munkájának egyik vezérfonala a szemléltető oktatás volt, melyet Európában is kiemelkedő színvonalúnak tartottak. A fejlesztésekhez igénybe vettük az Országos Pedagógiai Intézet, valamint a Megyei Pedagógiai Intézetek fejlesztő tevékenységét is, hogy azzal a gyermekek tanulását elősegítsük. Ezt a vonalat követtem a rendszerváltás után, amikor megalapítottam előző cégemet, a Comenius Kiadó Kft.-t. Napi munkánkban a legjobban képzett pedagógusok segítettek, pl. a Fasori Gimnázium, a Fazekas Gimnázium, a Szegedi Tanárképző Főiskola és a Szegedi Orvostudományi Egyetem tanárai, professzorai. A rajzok elkészítéséhez kiemelkedő képességű grafikusok munkáját vettük igénybe.

Klett-Perthes falitérképek

Klett-Perthes falitérképek

A Klett Verlag Németország vezető oktatási kiadója. Falitérkép-kiadó részlege, a Haack-Perthes Gotha korábban önálló cég volt. A cég kiadványai minőségi termékek, és a világ sok országában használják őket.

Stiefel Eurocart

Stiefel Eurocart

A Stiefel Eurocart Kft, a Stiefel-csoport tagjaként megalakulása óta arra törekszik, hogy Magyarországon is a legmagasabb európai színvonalnak megfelelő és a legfrissebb grafikai-térképészeti irányzatokat követő térképeket gyártson. Ennek érdekében 1993 óta térképeinket kizárólag számítógépes technológiával állítjuk elő, aminek nagy előnye, hogy a nyomtatást közvetlenül megelőző pillanatig rugalmasan, alacsony költséggel javíthatók a térképek, az aktualizálás lényegesen olcsóbb, mint a hagyományos technológiánál és könnyen, gyorsan állíthatók elő az adott alapanyagból résztérképek, új változatok illetve céglogók is könnyen elhelyezhetők. Térképeink digitális formában való tárolása lehetővé teszi az Ön egyedi igényeihez való maximális alkalmazkodásunkat. Lehetőség van pl. regionális központok, telephelyek, viszonteladók térképen való feltüntetésére, régiók, üzletkötők területeinek más színnel való feltüntetésére, adataik térképen való elhelyezésére.

Westermann falitérképek

Westermann falitérképek

A Westermann Kiadó Németország egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező tankönyvkiadója. Igen sok falitérképet adnak ki, több nyelven. Magyarországon a Stiefel Eurocartnál érhetőek el a Westermann kiadványai.

Tuti menü