Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejlesztő eszközök, játékok képes leírás - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu
részletek »

Fejlesztő eszközök, játékok - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Fejlesztő eszközök, játékok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Fejlesztő Játékbolt

Fejlesztő Játékbolt

Webáruházunk kiváló minőségű kreatív játékokat forgalmaz a gyermekek képességeinek, készségeinek fejlesztésére. Ügyességi, logikai, fejlesztő és egyéb játékokat kínálunk a bölcsődés korú gyermekektől egészen a nagyobb ,iskolás korúakig, minden korosztály számára. Kínálatunkban megtalálhatóak kültéri és beltéri játékok, fejlesztő hangszerek és hangszerkészletek, fejlesztő babajátékok, szerepjáték bútorok, mozgásfejlesztők, pl. hinták és gyermekjárművek, építő játékok, rajzeszközök, bábok, paravánok, és fejlesztő sporteszközök. Országos házhoz szállítás futárral, 10.000 Ft felett ingyenesen.

Fi-Fa Fajátékok

Fi-Fa Fajátékok

Gyermekeink a mai modern világban egyre távolabb kerülnek a természettől, mely szeretetére pedig óriási szükségük lenne. Ebben szeretnénk Nekik és a Szüleiknek segíteni igényes kivitelű, főként kézzel készített fajátékainkkal. A színezett kivitelű játékok pasztellszínű lazúr - pácoltak, hogy a fa erezete jól látszódjon. A színezék teljesen gyermekbarát, nyálálló, a KERMI által bevizsgált festékanyag.

Játékfarm - Fejlesztő játék webáruház Debrecen

Játékfarm - Fejlesztő játék webáruház Debrecen

Képesség fejlesztés és játék egyben. Amikor a tanulás játék. Nézzen szét a fejlesztő játékok között. Kedvelt, egyéni képesség fejlesztés céljából is alkalmas képesség fejlesztő játékokat talál. Különleges minőségi gyermek játékok. Ingyenes kiszállítás Debrecenben! A puzzle típusú játékokat már az egészen kicsi gyermekeknek is hasznosak lehetnek. Fa puzzle, kirakók és babajátékok találhatóak itt. Itt szinte minden megtalálható ami szükséges az egyedi gyermekszobához. Igényes fejlesztő játékok és fejlesztőpedagógus által összeválogatott fejlesztő csomagok.

Játéktudós.com

Játéktudós.com

Családi vállalkozásunk 2010-ben indult. Mindketten gyakorló Anyukák vagyunk, fél tucat gyerekkel a 'szoknyánk körül'. Mikor körvonalazódni kezdett bennünk ennek a vállalkozásnak lehetősége, úgy döntöttünk, hogy bevonunk egy 'szupernagypapát' is az ügybe. Így alakult meg a Játéktudós csapata! Filozófiánk? Célunk? Terveink? Tulajdonképpen csak egy! Hogy képességeinkhez mérten, a lehető legtöbbet adjunk gyermekeinknek. De úgy gondoljuk, ebben nem vagyunk egyediek, hisz ez minden szülő számára természetes cél. A játszás, a játék is ennek eszköze. Játszva tanuljanak, okosodjanak. De ami a legfontosabb, hogy a játék szabadsága megmaradjon! Ameddig lehet, maradjon gyerek a gyerek és játsszon, játsszon, játsszon! Az összes többi dolog már csak ebből fakad. Igyekszünk nyitott szemmel járni, hogy minél több, érdekesebb, különlegesebb játékra tudjunk rátalálni, és Önöknek kínálni. Névválasztásunk a Játéktudós szimbolikája is kétriányú. Egyrészt arra próbáltunk utalni, hogy játszva válhatnak gyermekeink kis 'tudósokká', másrészt, hogy nekünk magunknak is a téma, a játékos fejlesztés szakértőivé kell válnunk.

Katica fejlesztő játékok boltja

Katica fejlesztő játékok boltja

Cégünk 19 éve igyekszik szolgálni az Önök igényeit és elképzeléseit. A figyelmünk középpontjában a gyermek áll, akinek testi, lelki és érzelmi fejlődését kiváló minőségű játékainkkal kívánjuk elősegíteni. Alapfilozófiánk: a játék rávilágít a közös munka örömére, kitartásra nevel, sikerélményt nyújt és előrelépést eredményez a tanulmányokban.

Képességfejlesztő játékok boltja

Képességfejlesztő játékok boltja

A bolt tulajdonosa és egyben üzemeltetője a Játékarzenál Kft. A Kft. tulajdonosaiként egy játszóház tapasztalata alapján kezdtük meg képességfejlesztő játékok forgalmazását. Árusított játékaink nagy részét mi magunk is használtuk a mindennapi fejlesztésekhez. Bízunk benne, hogy Önnek és gyermekének is sok örömteli pillanatot szereznek játékaink a fejlődés során!

Manófalva Gyermekház

Manófalva Gyermekház

Nevem Dr. Forgó Edina, 44 éves pszichológus végzettségű családi napközi üzemeltető vagyok. 1993 óta hivatásszerűen foglalkozom emberekkel, ezt szeretem a legjobban. Az utóbbi 10 évben inkább gyerekekre orientálódtam, a készségfejlesztés a kutatási területem, olyan eszközök és módszerek kidolgozásán dolgozom, melyekkel a kisgyermek kognitív (megismerő) és logikai képességeit lehet megerősíteni. Ez az alap ahhoz, hogy a tényszerű ismereteket a gyermek könnyebben, hatékonyabban tudja majd elsajátítani a későbbi életéveiben. Nagyon fontosnak tartom az értelem fejlesztése mellett a művészetre nevelést és a mozgást. Az ének-zene, az alkotó és előadó művészetek révén már gyermekkorban is szublimálhatók (jó irányba terelhetők) a vágyak, a sok kielégíthetetlen impulzus nem agresszióba torkollik, ha az egyén már korán megismer pozitív levezető módokat. A mozgás pedig a gyermek lételeme, egészsége, testi fejlődése számára is nélkülözhetetlen.

Tuti menü