Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hagyományos iskolai táblák - taneszköz képes leírás - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu
részletek »

Hagyományos iskolai táblák - taneszköz - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Hagyományos iskolai táblák - taneszköz
Keresés
Találatok száma - 6 db
AVcentrum - iskolai tábla

AVcentrum - iskolai tábla

Iskolatábla: Ellenmozgó táblák - Ellensúlyos táblák Fehér - filctollas - Forgó kétoldalas tábla - Lapozható táblák - Parafa / Textil Tábla állvány Zöld - krétás. Az iskolatáblákat és állványokat saját üzemünkben gyártjuk 1996 óta a vevők megelégedésére. A kiváló gyártmányú tábláinkra 25 év garanciát adunk.

Iskolai táblák a Bécsi Irodakertől

Iskolai táblák a Bécsi Irodakertől

A Bécsi Irodaker Kft a táblák széles választékát kínálja az iskolák számára is. Legyen az vizuál tábla, törölhető, zománcozott, mágnestábla, vagy hagyományos krétás tábla. A táblák mellé kiegészítőket is találnak nálunk, mint hagyományos és tölthető tollak, kréták, különböző minőségű és árú táblatörlők. Különböző méretben és minőségben válogathatnak a Vásárlók a táblakínálatunkból, amennyiben nem találnak megfelelőt, igyekszünk utána járni, és beszerezni a kívánt terméket. Gyors házhoz szállítással próbáljuk még kényelmesebbé tenni a vásárlást, hogy hamar használatba vehessék a kiválasztott táblát.

Manutan - Tábla, mágnestábla

Manutan - Tábla, mágnestábla

A Manutan egy nemzetközi cég, mely Európa 24 országában van jelen. A magyarországi leányvállalat 2004-ben alakult. Vállalatunk webáruház keretében értékesít több mint 20 000 terméket irodák, iskolák, műhelyek, raktárak részére, pl. irodabútorokat, táblákat stb. Szolgáltatásaink körébe tartozik a termékek házhoz szállítása ill. igény esetén összeszerelése is.

Neuland táblarendszerek

Neuland táblarendszerek

1968-ban alapított német családi vállalkozás, Németország egyik vezető vizuális eszköz gyártója. Minőségi eszközöket kínál oktatáshoz, prezentációkhoz, szemináriumokhoz. Nevéhez híven (Neuland=új föld) folyamatos innováció, újabb és újabb megoldások jellemzik.

OTéCé táblatechnika

OTéCé táblatechnika

Cégünket azzal a céllal indítottuk, hogy az iskolák tábla és iskolabútor igényeit a lehető legmagasabb színvonalon elégítsük ki. Törekszünk arra, hogy az iskolák vezetőivel hosszútávú partnerkapcsolatot alakítsunk ki.

Vizuál táblák

Vizuál táblák

10(!) év felületgaranciás prémium vizuál táblák. Kopásálló Letörölhető Mágneses Filctollas és Krétás tábláink a 800 fokos zománcbevonatú acél felületével hosszú távú, megtérülő befektetés. Használja kiváló minőségű kellékeinket ennek érdekében! Alapárban tartalmaz induló készletet, szürke vagy fekete design műanyag keretet, fémvázat. Kézi és motoros működtetésű tantermi táblarendszereink az egyetemi előadótermek, lépcsőzetesen kialakított helyiségek kedvelt táblatípusai. Hosszú tábla , nagy írófelület.

Tuti menü