Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Interaktív taneszközök képes leírás - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu
részletek »

Interaktív taneszközök - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Interaktív taneszközök
Keresés
Találatok száma - 10 db
Cleverproducts

Cleverproducts

Cégünk a CleverBoard okos interaktív tábla és CleverProducts digitális termékek magyarországi forgalmazója. A CleverBoard egy olyan interaktív tábla regisztrált márkaneve, amit már világszerte elégedett felhasználók ezrei ismernek és használnak nagy elégedettséggel. A legelterjedtebb - a kezdetek miatt - a digitális oktatás fellegvárának számító őshazában, Angliában, ahol a gyártó cég a Sahara Presentation Systems Plc. is több évtizede működik. Termékeinken ezért is szerepel kiemelt helyen a Made in UK felirat és zászló, ami így garancia is a megbízható minőségre.

Haver Alapítvány - Oktatási anyagok

Haver Alapítvány - Oktatási anyagok

A Haver Alapítvány oktatóstábja elsősorban középiskolai tanulóknak tart interaktív órákat informális oktatási eszközökkel. A foglalkozások tapasztalatait a Haver-füzetek sorozat tartalmazza, amely segít tanároknak és más civil szervezeteknek a módszertan megismerésében. Az alapítvány emellett gyakran vállal előadást, műhelymunkát konferenciákon és akkreditált tanártovábbképzéseken is.

Interaktív taneszköz webáruház

Interaktív taneszköz webáruház

Ha Önt érdeklik az interaktív oktatás, szemléltetés legújabb eszközei, jó helyen jár! Oldalainkon minőségi interaktív táblákat, projektorokat, szavazórendszereket, interaktív kiegészítőket, digitális tananyagokat és mindehhez természetesen gyakorlatközpontú, akkreditált képzéseket talál.

Interwrite interaktív eszközök

Interwrite interaktív eszközök

Az Interwrite az Einstruction cég interaktív tábla márkája. Az amerikai cég termékei: interaktív tábla, interaktív panel, feleltető rendszer, digitális palatábla. A cég magyarországi képviselője a DNN Kft.

Mekka Digital

Mekka Digital

Cégünket 2003-ban alapítottuk azzal a határozott céllal, hogy az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználva egyedülálló kényelmi és additív szolgáltatásokkal a piac meghatározó vállalkozása legyen! Fő tevékenységünk a projektorok, vásznak, interaktív táblák és laptopok kereskedelme, ill. projektorok bérbeadása. 2005-től ingyenes budapesti házhozszállítással és beüzemeléssel állunk Ügyfeleink rendelkezésére, majd 2008 végétől ezt országos szintre emeltük.

Promethean interaktív eszközök

Promethean interaktív eszközök

A Promethean az interaktív oktatási technológia megújítója az egész világon. Kérem, tekintse át a Promethean termékeket (Interaktív táblák, Digitális táblák) és szolgáltatásokat, hogy Ön is meggyőződhessen arról, hogy eszközeink valóban az oktatás fejlesztését segítik elő.

Qomo interaktív eszközök

Qomo interaktív eszközök

A Qomo interaktív eszköz gyártó cég központi honlapja. Interaktív táblák, dokumentumkamerák, szavazórendszerek, digitális távvezérlő táblák, interaktív panelek. A cég magyarországi képviselője a Stiefel Eurocart Kft.

Smart interaktív megoldások

Smart interaktív megoldások

Cégünk 2003 óta kizárólagos magyarországi forgalmazója a kanadai Smart Technologies Inc. interaktív termékeinek. Az alábbi oldalakon a termékekről és a hozzájuk kapcsolódó szoftverekről rengeteg információs anyagot, árlistákat, képzési lehetőségeket talál. Továbbá lehetősége nyílik a szoftverek letöltésére, ingyenes kipróbálására is.

Suliker Oktatástechnika

Suliker Oktatástechnika

Suliker Oktatástechnikai szaküzletünk 1998-ban nyílt, ahonnan az ország egész területére szállítottunk bútorokat, taneszközöket, oktatási eszközöket, vetítéstechnikai eszközöket elsősorban iskoláknak, kollégiumoknak, művelődési házaknak.

Hirdetés
Teamboard - Erlas Kft

Teamboard - Erlas Kft

Miben képes segíteni egy digitálistábla? Elsősorban egy fantasztikus eszköz lehet a tanár kezében az ismeretanyag többoldalú bemutatásában, mind a tanár, mind a tanuló ismeretszerzési technikáinak bővítésében, a tanulók motivációs szintjének növelésében. Lehetőséget nyújt a tanuló aktív tanórai bevonására akár anélkül, hogy a táblához ki kellene mennie. Egy-egy tanórai anyag előkészítése során a tananyagtartalmat könnyen módosíthatjuk az adott tanulói csoport felkészültségéhez, érdeklődéséhez mérten. Kiegészíthetjük ábrákkal, animációkkal. A tábla használatát természetesen meg kell tanulni. De a befektetés megéri, hiszen a későbbiekben sokkal kisebb idő- és energia ráfordítással lehet majd az órai tanári munkára felkészülni.

Tuti menü