Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Iskolabútor képes leírás - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu
részletek »

Iskolabútor - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Iskolabútor
Keresés
Találatok száma - 14 db
Alex Fémbútor

Alex Fémbútor

Az oktatási intézmények kiszolgálására szolgáló program nagyon komplex, magában foglalja a tantermi és szaktantermi bútorokat, az óvodai kínálatot, a kréta, táblatechnikát, stb. A tanszerellátás a tantárgyankénti szemléltetés, a kreatív foglalkoztatás eszközeit kínálja a korosztályoknak megfelelő választékkal, kiegészítve a vizuáltechnikai eszközökkel. Az informatikai eszközökre vonatkozó kínálat mind oktatási intézmények, mind irodai alkalmazások kiszolgálására alkalmas, kiterjed az interaktív táblatechnikára is A vendéglátó és lakossági bútorok mind beltéri, mind kültéri (teraszbútor) rendeltetésre készülnek csővázas, kovácsolt, favázas ill. műanyag szerkezettel.

Alfafém Iskolabútor

Alfafém Iskolabútor

Társaságunk 1992-ben alakult. Fő tevékenységünk kárpitos vasalatok gyártása mintadarab vagy rajz alapján. Folyamatosan gyártunk egyszemélyes és franciaágyakat, valamint különböző vasalatokat. Korszerűek és megbízhatók a saját fejlesztésű, KERMI által bevizsgált, ülőgarnitúrába szerelhető fémvázas-farugós kivitelű ágygépeink. 2001-tõl gyártunk csővázas iskolabútorokat: székeket, asztalokat, iskolapadokat, tanulóasztalokat, számítógépasztalokat, stb. Egyéb egyedi igényeket is kielégítünk.

ASS iskolabútor

ASS iskolabútor

Az Ass Berendezési Rendszerek Ipari Bt. a német tulajdonú ASS cégcsoport tagjaként 1993-ban nyitotta meg gyártóbázisát Makón. A cég elnevezését az alapító nevének és az alapítás helyszínének kezdőbetűiből kapjuk: Adam Stegner Stockheim. Cégünk az elsőrangú iskolabútorok, iskolatáblák gyártójaként elsősorban a külföldi (főként európai) piacra gyárt termékeket, de a hazai piacon is vezető szerepet töltenek be az ASS bútorok. Az ASS bútorok magas minőségi, esztétikai és ergonómiai jellemzőkkel rendelkeznek, melyet a környezetbarát technológia és a felhasznált anyagok tesznek teljessé. A termékek fejlesztése során a legújabb ergonómiai ismeretekre, valamint az állandó megújulásra és a jövőorientált gyártmányfejlesztő gárdára támaszkodunk. A rendeltetési célnak való megfelelés és a hosszú élettartam mellett az ASS nagy hangsúlyt fektet bútorai környezetbarát voltára és az alkalmazott anyagok újrahasznosíthatóságára.

ASS Magyarország Kft

ASS Magyarország Kft

Az ASS Magyarország Kft. a német tulajdonú ASS cégcsoport tagjaként 2000-ben kezdte meg kereskedelmi tevékenységét kecskeméti székhellyel, alapítója az ASS Berendezési Rendszerek Bt. mely 1993- óta működteti gyártóbázisát Makón. A cég elnevezését az alapító nevének és az alapítás helyszínének kezdőbetűiből kapjuk: Adam Stegner Stockheim. Az ASS Németországban több mint 70 éve dolgozik azért, hogy az oktatási és közintézmények berendezési igényeinek mindenben megfelelő, naprakész megoldást nyújtson. Az ASS jelenleg Magyarország legnagyobb iskolabútor és iskolai tábla gyártó kapacitásával rendelkezik, kiváló minőségű iskolabútorok, iskolatáblák gyártójaként elsősorban a külföldi (főként európai) piacra gyárt termékeket, de a hazai piacon is meghatározó szerepet töltenek be az ASS minőségi bútorai. Az ASS Magyarországon közel 370 fő jól képzett munkavállalót foglalkoztat.

Bocskó Kft.

Bocskó Kft.

Cégünk kiváló minőségű iskolabútorok, óvodabútorok, bölcsődebútorok és családi napközik felszerelésnek forgalmazásával foglalkozik. Választékunkban megtalálhatóak fémvázas iskolaszékek, asztalok, szekrények, és a tanteremben szükséges egyéb kiegészítők.(számítógép asztalok, tanári asztalok, írásvetítő kocsik) Igény esetén helyszíni felmérésre is van lehetőség. Az iskola folyosóira, iskolai tornatermek számára öltözőszekrények forgalmazásával is foglalkozunk. Az iskola színének megfelelő színben gyártjuk le fém öltöző szekrényeit.

Conen iskolabútorok

Conen iskolabútorok

A Conen GmbH az egyik vezető német taneszközgyártó és -forgalmazó cég. Saját termékei (iskolabútorok, táblák, paravánok) mellett igen nagy választékban forgalmaznak más taneszközöket is: zeneeszközöket, mászófalakat, sporteszközöket, készségfejlesztő játékokat. Magyarországi képviselője a Stiefel Eurocart.

Conen termékek importja

Conen termékek importja

A Stiefel Eurocart Kft. nagy választékban kínál minőségi CONEN taneszközöket, szemléltető eszközöket, iskolai és óvodai bútorokat, hangszereket, fejlesztő játékokat és sportszereket. A teljes katalógus letölthető a webáruházból vagy postai úton is igényelhető.

Deák-Diák Kft

Deák-Diák Kft

Cégünk intézményi bútorok, iskolabútor, óvodabútor, kollégium, műhely, iroda, stb. Söjtör típusú szék berendezések gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Söjtörön 14 éve folytatjuk a korábban több mint 50 éves hagyománnyal rendelkező gyártást. Valamikor a Tanérttel, napjainkban kereskedőkkel illetve direkt jut el termékünk az iskolákba, óvodákba, kollégiumokba, egyéb intézményekbe. Az utolsó 6 - 8 évben a piac diktálta feltételeknek megfeleloen fejlesztettük gyártmányaink és technológiáink. Ezek az új típusoknál, élképzéseknél, felületkezeléseknél, stb. jelentkezik első sorban. Kérjük tekintsék meg kínálatunk.

Fémfa Bt iskolabútor

Fémfa Bt iskolabútor

Cégünk iskolai, óvodai, irodai, szobai és konyhabútorokat készít és forgalmaz, legyen szó akár a már jól bevált szériatermékekről, vagy akár egyedi kialakítású bútorokról. Szakembereink több mint 25 éves tapasztalatukat felhasználva gyárják az általunk készített bútorokat. Ez biztosíték a kiforrott megoldásokra, a minőségi termékek precíz és gyors előállítására.

Hirdetés
Gyulai Fafém Bútor

Gyulai Fafém Bútor

Az iskolai és kollégiumi bútorok elemválasztékát az iskolai és kollégiumi igények figyelembe vételével alakítottuk ki. Megtalálhatók benne a tantermek, étkezők és kollégiumok berendezéséhez szükséges bútorok. Természetesen az asztalok és székek a különböző korcsoportok számára legmegfelelőbb kialakítással készülnek.

Hohenloher iskolabútor

Hohenloher iskolabútor

A Hohenloher Speciálbútor Kft. 1995-ben alakult Várpalotán Vállalatunk iskolai és laboratóriumi bútorok, berendezések gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. A Hohenloher Speciálbútor Kft. a német Hohenloher Spezialmöbelwerk Gmbh. leányvállalata. A cégcsoport több mint 125 éve látja el korszerű, minden igényt kielégítő berendezésekkel az iskolákat és laboratoriumokat Európában és és világ más földrészein is. A Hohenloher termékek közvetlenül, vállalati szaktanácsadókon keresztül jutnak el a felhasználókhoz a tervezéstől a komplett kivitelezésig kézben tartva a folyamatot. Tökéletes konstrukciók, elsőosztályú anyagok, modern eljárások, képzett munkatársak, európai normáknak megfelelő EN rendszerek teszik lehetővé a kiváló minőséget. Vállalatunk ISO 9001 minőségirányítási rendszerben működik, ez garantálja partnereink számára termékeink megbízhatóságát.

Öltözőszekrény

Öltözőszekrény

A Manutan Piacvezető cégként elsőosztályú szolgáltatásokat nyújt vásárlóinak, a megbízhatóság, partnerség és az innováció garanciájával. Minden vásárlás esetében biztosítjuk a 10 éves garanciát minden megvásárolt termékre vonatkozóan. A piac legszélesebb választékával várjuk vásárlóinkat. Ingyenes házhoz szállítás 48 órán belül 10.000 Ft feletti vásárlás esetén.

Sulimax iskolabútor

Sulimax iskolabútor

Cégünk a Sulimax KFT: 2004-ben kezdte meg működését. Az elmúlt 5 év alatt az iskolák fontos és megbízható partnerévé váltunk. Jelmondatunk: ' Minden, ami iskola' Ennek az alapelvnek jegyében végezzük tevékenységünket. Szeretnénk minden oktatási intézmény számára, olyan iskolai berendezéseket, eszközöket biztosítani, és szolgáltatásokat nyújtani. amelyek hosszú távon megbízhatóan szolgálják az oktatási intézmény működését, és megfelelnek a szakmai követelményeknek. Elsődleges tevékenységünk az óvodai és iskolabútorok forgalmazása.

X-Ért iskolabútor

X-Ért iskolabútor

Cégünk 1990 évben alakult azzal a céllal, hogy országos szinten lássa el a különböző oktatási intézményeket, óvodákat, iskolákat, egyetemeket, kollégiumokat jó minőségű, színvonalas magyar bútorokkal.

Tuti menü