Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Iskolaszerek, kiegészítők képes leírás - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu
részletek »

Iskolaszerek, kiegészítők - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Iskolaszerek, kiegészítők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ars Una Webshop

Ars Una Webshop

1990-ben képeslapok kiadásával indult az Ars Una Studio Kft tevékenysége. Kezdetben a saját tervezésű városi és alkalmi képeslapok gyártása, forgalmazása tette ismertté a céget. Az elkövetkező években díszzacskók és csomagolópapírok tervezésével és forgalmazásával bővült a tevékenységünk. A cég először az ajándékzacskó és csomagolópapír termékkörre szerezte meg a jogdíjas licencek pl. Disney figurák felhasználási jogát majd 1998-tól iskolai papírárukat is elkezdett gyártani azok megjelenítésével (füzet, órarend, füzetcímke, füzetborító, dosszié). 2002-től a gyártói kapcsolatok kiépítésével ezen licencekkel gyártott további iskolai termékek (iskolatáska, tolltartó, hátizsák, tornazsák, írószer stb.) importjával szélesítettük a választékot. A cég termékeire jelentős magyarországi kereslet jelentkezett, az árbevétele fokozatosan nőtt. A késztermékek kezdeti sikerei alapján saját tervezésű iskolatermékek forgalmazását kezdtük meg a 2005-ös évben. Így a termék megtervezésétől az anyagok kiválasztásáig a teljes gyártási folyamatot és a minőséget ellenőrzésünk alá vontuk. Speciális egészséges iskolatáska formákat vezettünk be. A magyarországi iskolaszer piac egyik meghatározó szereplőjévé váltunk.

ICO iskolaszerek

ICO iskolaszerek

Több, mint 500-féle iskolaszer. Grafit- és színesceruzák, rost- és ecsetirónok, ecsetek, festékek, temperák, kréták, gyurmák, ollók, ragasztók, vonalzók, hegyezők, füzetek, tolltartók és számos egyéb, iskolában nélkülözhetetlen kiegészítő. Keresse SÜNI, OROSZLÁN és CREATIVE KIDS márkájú iskolaszereinket!

Papiron Kft.

Papiron Kft.

A Papiron Kft. irodaszerek, nyomtatókellékek, nyomtatványok, higiéniai termékek, iskolaszerek forgalmazásával foglalkozik, közel 20 éve. Emellett rengeteg szolgáltatással is állunk a vásárlók rendelkezésére. Bélyegző készítés, gravírozás, diploma kötészet, névjegykártya készítés, szublimációval történő egyedi ajándék/reklámtermék készítés, valamint feliratkészítés mellett nyomtatás is vállalunk. 0-24 órás kiszolgálás, ingyenes házhozszállítással, személyre szabott árakkal, Ön megrendeli mi kiszállítjuk! Jöjjön és nyerjen velünk! Időt, megoldást, jó árakat biztosítunk az Önök részére

Sulicucc

Sulicucc

Iskolaszer webáruház, minden, ami sulicucc, kicsiknek és nagyoknak. Füzetek, írószerek, iskolatáskák, design termékek, iskolai kiegészítők nagy választékával várjuk kedves vásárlóinkat. Forgalmazott márkáink: Ars una, Stabilo, Rotring, Pelikan, Lizzy Card, Schneider, Apli, Herlitz, Ico, Pax, Pigna, Maped,..

Winkler iskolaszer webáruház

Winkler iskolaszer webáruház

Osztrák tulajdonban lévő, igen széles választékot kínáló webáruház a következő témákban: Dekoráció; Fa termékek; Technikai kellékek; Szerszámok; Fazekasság és modellezés; Kreatív alkotás; Barkácsalapok; Ragasztóanyagok; Papír; Festés és rajzolás; Textil; Virágok; Díszítés; Barkácskönyvek

Tuti menü