Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Taneszköz, iskolaszer linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Taneszköz, iskolaszer képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
3B biológiai eszközök

3B biológiai eszközök

3B Scientific - Biocalderoni a világpiacon vezető szerepet tölt be az anatómiai, biológiai taneszközök valamint az egészségügyi oktatómodellek gyártásában. A kiváló minőségű 3B Scientific® termékeket képzett és tapasztalt munkatársaink készítik, sikerünk egyik titka termékeink kedvező ár-érték aránya valamint a vevői igények kielégítése terén mutatott rugalmasságunk. És mit jelent a 3B? Legjobb minőség, legjobb érték, legjobb szolgáltatás.

A volt NDK taneszközeinek integrált adatbázisa

A volt NDK taneszközeinek integrált adatbázisa

Hrabovszki János: A volt NDK taneszközeinek inegrált adatbázisa Az NDK taneszközei terv keretében 16.500 kelet-német taneszköz nyilvántartásba vétele és feltárása történt meg. Az NDK Média - az NDK taneszközeinek integrált adatbázisa elkészült, a taneszközök teljes állományának nyilvántartásba vétele és feltárása, és az integrált adatbank felépítését célzó projekt munkálatai 2003-ban lezárultak.

Alex Fémbútor

Alex Fémbútor

Az oktatási intézmények kiszolgálására szolgáló program nagyon komplex, magában foglalja a tantermi és szaktantermi bútorokat, az óvodai kínálatot, a kréta, táblatechnikát, stb. A tanszerellátás a tantárgyankénti szemléltetés, a kreatív foglalkoztatás eszközeit kínálja a korosztályoknak megfelelő választékkal, kiegészítve a vizuáltechnikai eszközökkel. Az informatikai eszközökre vonatkozó kínálat mind oktatási intézmények, mind irodai alkalmazások kiszolgálására alkalmas, kiterjed az interaktív táblatechnikára is A vendéglátó és lakossági bútorok mind beltéri, mind kültéri (teraszbútor) rendeltetésre készülnek csővázas, kovácsolt, favázas ill. műanyag szerkezettel.

Alfafém Iskolabútor

Alfafém Iskolabútor

Társaságunk 1992-ben alakult. Fő tevékenységünk kárpitos vasalatok gyártása mintadarab vagy rajz alapján. Folyamatosan gyártunk egyszemélyes és franciaágyakat, valamint különböző vasalatokat. Korszerűek és megbízhatók a saját fejlesztésű, KERMI által bevizsgált, ülőgarnitúrába szerelhető fémvázas-farugós kivitelű ágygépeink. 2001-tõl gyártunk csővázas iskolabútorokat: székeket, asztalokat, iskolapadokat, tanulóasztalokat, számítógépasztalokat, stb. Egyéb egyedi igényeket is kielégítünk.

Alfavis Kft

Alfavis Kft

Szeretné berendezni iskoláját, óvodáját, kollégiumát a saját elképzelése szerint? A taneszkozok.hu webáruházban megtalálhatja az iskolai bemutatóeszközök, táblák, projektorok, stb. széles választékát.

Almus Pater

Almus Pater

Komplett intézményi beruházás előkészítése esetén a honlap ötleteket adhat, de a szerteágazó jogszabályi, szabvány, finanszírozási háttér miatt mindenképpen javasoljuk, hogy vegyék igénybe munkatársaink szakmai segítségét. Cégünk eddigi története során több tucat oktatási és közintézmény komplett berendezését bonyolította le. Ahogy házat nem célszerű laikussal terveztetni (és ezt a jogszabályok nem is teszik lehetővé), úgy a berendezés megtervezését sem szerencsés hozzáértő és nagy tapasztalattal rendelkező szakcég bevonása nélkül elvégezni (bár utóbbit a jogszabályok sajnos nem zárják ki).

Almus Pater biológiai taneszközök

Almus Pater biológiai taneszközök

A szegedi Almus Pater Zrt. csaknem 20 éve szállít az iskoláknak taneszközöket, szinte minden tantárgyhoz. Különösen sokféle biológiai taneszköz található a kínálatban. A kezdetben csak kereskedéssel foglalkozó cég - a közvetlen importkapcsolatok kiépítése mellett - tevékenységét iskolabútorgyártással is bővítette. Vevőink jobb tájékoztatása érdekében a 2002-2003-as évben Budapesten új bemutatótermet nyitottunk, a hatékonyabb termelés kialakításának céljával Budapest közelében iskolabútorgyárat építettünk.

Antikvár Szakkönyvek Boltja

Antikvár Szakkönyvek Boltja

Könyvesboltunk online műszaki és szakmai antikvárium valamint jegyzetbolt, melynek célja a Magyarországon fellelhető szakirodalom összegyűjtése és terjesztése, így a szakembereknek és a diákoknak biztosítani tudjuk a szakirodalomhoz való könnyebb hozzáférést. Műszaki, tudományos, ismeretterjesztő szakkönyvek, tankönyvek, jegyzetek széles választékban kaphatók.

Ars Una Webshop

Ars Una Webshop

1990-ben képeslapok kiadásával indult az Ars Una Studio Kft tevékenysége. Kezdetben a saját tervezésű városi és alkalmi képeslapok gyártása, forgalmazása tette ismertté a céget. Az elkövetkező években díszzacskók és csomagolópapírok tervezésével és forgalmazásával bővült a tevékenységünk. A cég először az ajándékzacskó és csomagolópapír termékkörre szerezte meg a jogdíjas licencek pl. Disney figurák felhasználási jogát majd 1998-tól iskolai papírárukat is elkezdett gyártani azok megjelenítésével (füzet, órarend, füzetcímke, füzetborító, dosszié). 2002-től a gyártói kapcsolatok kiépítésével ezen licencekkel gyártott további iskolai termékek (iskolatáska, tolltartó, hátizsák, tornazsák, írószer stb.) importjával szélesítettük a választékot. A cég termékeire jelentős magyarországi kereslet jelentkezett, az árbevétele fokozatosan nőtt. A késztermékek kezdeti sikerei alapján saját tervezésű iskolatermékek forgalmazását kezdtük meg a 2005-ös évben. Így a termék megtervezésétől az anyagok kiválasztásáig a teljes gyártási folyamatot és a minőséget ellenőrzésünk alá vontuk. Speciális egészséges iskolatáska formákat vezettünk be. A magyarországi iskolaszer piac egyik meghatározó szereplőjévé váltunk.

Hirdetés
ASS iskolabútor

ASS iskolabútor

Az Ass Berendezési Rendszerek Ipari Bt. a német tulajdonú ASS cégcsoport tagjaként 1993-ban nyitotta meg gyártóbázisát Makón. A cég elnevezését az alapító nevének és az alapítás helyszínének kezdőbetűiből kapjuk: Adam Stegner Stockheim. Cégünk az elsőrangú iskolabútorok, iskolatáblák gyártójaként elsősorban a külföldi (főként európai) piacra gyárt termékeket, de a hazai piacon is vezető szerepet töltenek be az ASS bútorok. Az ASS bútorok magas minőségi, esztétikai és ergonómiai jellemzőkkel rendelkeznek, melyet a környezetbarát technológia és a felhasznált anyagok tesznek teljessé. A termékek fejlesztése során a legújabb ergonómiai ismeretekre, valamint az állandó megújulásra és a jövőorientált gyártmányfejlesztő gárdára támaszkodunk. A rendeltetési célnak való megfelelés és a hosszú élettartam mellett az ASS nagy hangsúlyt fektet bútorai környezetbarát voltára és az alkalmazott anyagok újrahasznosíthatóságára.

ASS Magyarország Kft

ASS Magyarország Kft

Az ASS Magyarország Kft. a német tulajdonú ASS cégcsoport tagjaként 2000-ben kezdte meg kereskedelmi tevékenységét kecskeméti székhellyel, alapítója az ASS Berendezési Rendszerek Bt. mely 1993- óta működteti gyártóbázisát Makón. A cég elnevezését az alapító nevének és az alapítás helyszínének kezdőbetűiből kapjuk: Adam Stegner Stockheim. Az ASS Németországban több mint 70 éve dolgozik azért, hogy az oktatási és közintézmények berendezési igényeinek mindenben megfelelő, naprakész megoldást nyújtson. Az ASS jelenleg Magyarország legnagyobb iskolabútor és iskolai tábla gyártó kapacitásával rendelkezik, kiváló minőségű iskolabútorok, iskolatáblák gyártójaként elsősorban a külföldi (főként európai) piacra gyárt termékeket, de a hazai piacon is meghatározó szerepet töltenek be az ASS minőségi bútorai. Az ASS Magyarországon közel 370 fő jól képzett munkavállalót foglalkoztat.

AVcentrum - iskolai tábla

AVcentrum - iskolai tábla

Iskolatábla: Ellenmozgó táblák - Ellensúlyos táblák Fehér - filctollas - Forgó kétoldalas tábla - Lapozható táblák - Parafa / Textil Tábla állvány Zöld - krétás. Az iskolatáblákat és állványokat saját üzemünkben gyártjuk 1996 óta a vevők megelégedésére. A kiváló gyártmányú tábláinkra 25 év garanciát adunk.

Az oktatástechnológia és a taneszközök (ELTE)

Az oktatástechnológia és a taneszközök (ELTE)

Az oktatástechnológia alapkérdései Az oktatástechnológia tárgya és fogalma Problémák és elvárások, kutatási eredmények Az oktatástechnológiai rendszermodell A taneszköz fogalma, az eszközök rendszerezése A taneszköz fogalom fejlődése A taneszközök és a média-kiválasztás Tanterv és taneszköz, információs források Hagyományos taneszközök és a szemléltetés Tankönyvek és más nyomtatott taneszközök 3D demonstrációs és kísérleti eszközök Grafikus és más vizuális szemléltető eszközök Az audiovizuális információhordozók Komplex taneszköz rendszerek és az egyéni tanulás Programozott anyagok, oktatócsomagok A számítógépes oktatóprogramok Interaktív multimédia oktatórendszerek

Balázs-Diák taneszköz

Balázs-Diák taneszköz

A Balázs-Diák tulajdonosai több mint 18 éve foglalkoznak taneszközök fejlesztésével és értékesítésével. Az oktatási intézmények részére teljeskörű ellátást biztosít a bútortoktól a taneszközökig. A kezdetben családi vállalkozásként működő cég mára Magyarország egyik piacvezetőjévé nőtte ki magát az oktatási piacon. Kihasználva a környező országokban zajló kedvező gazdasági lehetőségeket 2006-ban Romániában majd 2007-ben Szlovákiában hozott létre hasonló profilú, önállóan működő leányvállalatokat.

Biológia taneszköz történet

Biológia taneszköz történet

Az iskolai oktatásban szemléltetésre használt klasszikus eszközök között jelentős mennyiségben találunk régebben gyűjtött eredeti tárgyakat és mintákat. Ha belépünk egy régi iskola természetrajzi, biológiai szertárába, többnyire csontvázak, kitömött kisragadozók, madarak és spirituszban ázó halfélék fogadnak. Kis kutatással bizonyára a herbáriumra vagy a rovargyűjteményre is rátalálunk.

Bocskó Kft.

Bocskó Kft.

Cégünk kiváló minőségű iskolabútorok, óvodabútorok, bölcsődebútorok és családi napközik felszerelésnek forgalmazásával foglalkozik. Választékunkban megtalálhatóak fémvázas iskolaszékek, asztalok, szekrények, és a tanteremben szükséges egyéb kiegészítők.(számítógép asztalok, tanári asztalok, írásvetítő kocsik) Igény esetén helyszíni felmérésre is van lehetőség. Az iskola folyosóira, iskolai tornatermek számára öltözőszekrények forgalmazásával is foglalkozunk. Az iskola színének megfelelő színben gyártjuk le fém öltöző szekrényeit.

C+D automatika - műszerek

C+D automatika - műszerek

A C+D Automatika Kft. 1990-ben alakult mérés és automatizálás területére szakosodott kereskedelmi és szolgáltató vállalkozás. A cég 1990. júniusa óta működteti a Ganz Rt. Mintaboltját, ahol a teljes gyártmányválaszték megtekinthető, megvásárolható valamint a termékekkel kapcsolatos garanciális és egyéb szerviz tevékenység intézése folyik.

Tuti menü