Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Taneszköz, iskolaszer linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Calderoni - Easysystem [2. oldal]
részletek »

Taneszköz, iskolaszer képes leírás: Calderoni - Easysystem [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
Calderoni program

Calderoni program

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum munkatársai által kidolgozott, a Humánerőforrás-fejlesztés Operatív Program (HEFOP) 3.1.1. K-2004-08-0001/1.0 számú program keretén belül megvalósuló fejlesztés célja a Calderoni elektronikus tanulási forráskezelő keretrendszer és kompetenciafejlesztő programadatbázis létrehozása. Közvetlen előzménye az OPKM-ben 2003-ban indított META-projekt, amely a Magyar Elektronikus Taneszköz Adatbázis és a Magyar Taneszköz Etalontár létrehozására irányult. A META a hatályos közoktatási törvény és az információs társadalom elvárásainak megfelelő, elméletileg is megalapozott, egyben gyakorlatias taneszköz-információs rendszer, amely a Magyar Pedagógusok Háza tankönyv-információs szolgáltatásaihoz illeszkedik. Az új program az olasz származású Stefano Calderoni (1794?1881) lombardiai optikusról kapta az elnevezését, aki a XIX. századi Magyarországon letelepedvén, a hazai taneszközügy neves alakjává vált. A hazai tanszer-kereskedelem, a magyar látszerészet és a műkedvelő fotográfia egykori zászlóshajójának tekinthető, 1819-ben alapított úttörő vállalkozás, a CALDERONI ÉS TÁRSA 100 év alatt fogalommá lett.

Cartographia

Cartographia

A Cartographia Tankönyvkiadó Kft. az 1954-ben alapított Kartográfiai Vállalat iskolai atlasz- és falitérkép üzletágának jogutódjaként öt évtizedes hagyományra, tapasztalatra, tudásra épülve szolgálja a minőségi oktatás elvárásait.

Cemolker - vegyszerek

Cemolker - vegyszerek

Cégünk vegyszer kereskedelemmel foglalkozik több mint 17 éve. Kiemelkedő minőségű vegyszereket kínálunk laboratóriumi és ipari felhasználásra is. Az ország minden részéről nagy számban érkeznek hozzánk megrendelések iskoláktól és más cégektől egyaránt.

Cleverproducts

Cleverproducts

Cégünk a CleverBoard okos interaktív tábla és CleverProducts digitális termékek magyarországi forgalmazója. A CleverBoard egy olyan interaktív tábla regisztrált márkaneve, amit már világszerte elégedett felhasználók ezrei ismernek és használnak nagy elégedettséggel. A legelterjedtebb - a kezdetek miatt - a digitális oktatás fellegvárának számító őshazában, Angliában, ahol a gyártó cég a Sahara Presentation Systems Plc. is több évtizede működik. Termékeinken ezért is szerepel kiemelt helyen a Made in UK felirat és zászló, ami így garancia is a megbízható minőségre.

Comenius oktatótablók

Comenius oktatótablók

36 éve dolgozom az oktatás ellátásában, a taneszköz-gyártás, -tervezés területén. Pályámat az Országos Tanszergyártó és -Értékesítő Vállalatnál kezdtem, 1974-ben. A Tanért munkájának egyik vezérfonala a szemléltető oktatás volt, melyet Európában is kiemelkedő színvonalúnak tartottak. A fejlesztésekhez igénybe vettük az Országos Pedagógiai Intézet, valamint a Megyei Pedagógiai Intézetek fejlesztő tevékenységét is, hogy azzal a gyermekek tanulását elősegítsük. Ezt a vonalat követtem a rendszerváltás után, amikor megalapítottam előző cégemet, a Comenius Kiadó Kft.-t. Napi munkánkban a legjobban képzett pedagógusok segítettek, pl. a Fasori Gimnázium, a Fazekas Gimnázium, a Szegedi Tanárképző Főiskola és a Szegedi Orvostudományi Egyetem tanárai, professzorai. A rajzok elkészítéséhez kiemelkedő képességű grafikusok munkáját vettük igénybe.

Conen iskolabútorok

Conen iskolabútorok

A Conen GmbH az egyik vezető német taneszközgyártó és -forgalmazó cég. Saját termékei (iskolabútorok, táblák, paravánok) mellett igen nagy választékban forgalmaznak más taneszközöket is: zeneeszközöket, mászófalakat, sporteszközöket, készségfejlesztő játékokat. Magyarországi képviselője a Stiefel Eurocart.

Conen sporteszközök

Conen sporteszközök

Minőségi sporteszközök Németországból. Német vagy német tervezésű távol-keleti gyártású sportszerek iskolába és óvodába. Bóják, akadálypályák, falmászó készlet, testnevelési bútorok, szőnyegek. Labdák, kapuk, kosárlabda-palánkok.

Conen termékek importja

Conen termékek importja

A Stiefel Eurocart Kft. nagy választékban kínál minőségi CONEN taneszközöket, szemléltető eszközöket, iskolai és óvodai bútorokat, hangszereket, fejlesztő játékokat és sportszereket. A teljes katalógus letölthető a webáruházból vagy postai úton is igényelhető.

Consult-Exim

Consult-Exim

Cégünk 1986-ban családi vállalkozásként alakult, azzal a szándékkal, hogy a modern, professzionális angliai és németországi oktatási technológiákat bevezessük, megismertessük a magyar oktatási intézményekkel.

Hirdetés
Deák-Diák Kft

Deák-Diák Kft

Cégünk intézményi bútorok, iskolabútor, óvodabútor, kollégium, műhely, iroda, stb. Söjtör típusú szék berendezések gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Söjtörön 14 éve folytatjuk a korábban több mint 50 éves hagyománnyal rendelkező gyártást. Valamikor a Tanérttel, napjainkban kereskedőkkel illetve direkt jut el termékünk az iskolákba, óvodákba, kollégiumokba, egyéb intézményekbe. Az utolsó 6 - 8 évben a piac diktálta feltételeknek megfeleloen fejlesztettük gyártmányaink és technológiáink. Ezek az új típusoknál, élképzéseknél, felületkezeléseknél, stb. jelentkezik első sorban. Kérjük tekintsék meg kínálatunk.

Delta Vizuáltechnika

Delta Vizuáltechnika

Cégünk professzionális vizuáltechnikai eszközöket értékesít végfelhasználók részére. Portfoliónkat úgy állítottuk össze, hogy minden olyan terméket megtaláljon, amire szüksége lehet egy sikeres prezentációihoz.

Designsoft fizikai oktatószoftverek

Designsoft fizikai oktatószoftverek

A népszerű Edison oktatóprogram új 4.0 változatában az elektromosság és az elektronika szinte valamennyi területét megismerhetjük. A programban egy multimédia laboratórium áll rendelkezésünkre, digitális fényképezéssel készült valósághű háromdimenziós alkatrészekkel, a kísérletezés minden fázisának látható és hallható követésével, ám az új változat most már a kapcsolási rajzot is automatikusan előállítja. A programot több mint 100 feladat, kísérlet és a fontosabb elektrotechnikai, elektronikai alkatrészeket és műszereket bemutató prezentáció kíséri.

Digitális Tananyag Kft

Digitális Tananyag Kft

Széleskörű digitális tananyag választék. Interaktív táblához vagy asztali számítógépes használatra. Oktatófilmek, DVD-k. Interaktív taneszközök. Forgalmazott márkák: Stiefel, Mozaik, Balázs-Diák, Nemzeti Tankönyvkiadó, Apáczai stb.

Dinasztia Kiadó

Dinasztia Kiadó

Kiadónk immár másfél évtizede van jelen a tankönyvkiadás egyre változó palettáján. Az elmúlt években mindig nagyon tudatosan, a pedagógusok kívánságaira odafigyelve, a pedagógusok ezernyi ötletét javaslatát hasznosítva, alakítottuk kiadói koncepciónkat - ennek köszönhetjük hosszú távú sikereinket. Az első pillanattól az életkori sajátosságokat legteljesebben figyelembe vevő tankönyvcsaládokban gondolkodunk, következetesen haladunk a termékfejlesztésben, tudatosan törekszünk a tantárgyi koncentrációra.

Dolgozatok gyűjteménye

Dolgozatok gyűjteménye

A tanárképés során készült dokumentációk, anyagok, érdekes olvasmányok. Tematikus terv, projektterv készítése. Oktatástechnológia. Internetes technológiák alkalmazása az oktatásban Az információs technológiai eszközök használatával - szaktárgyuktól függetlenül - a pedagógiai, didaktikai, oktatástechnológiai stúdiumokhoz kapcsolódóan kell a tanároknak megismerkedniük. Az oktatástechnológia egyre nagyobb mértékben át fog alakulni multimédia-ismeretté, multimédia-pedagógiává. A mai kor tanárainak ismerni, érteni, és célirányosan használni kell az új, integrált médiákat. Napjaink rohamos változásait mind társadalmi, mind pedig technológiai téren a pedagógusoknak követniük kell. A diákok az iskolán kívül nap, mint nap szembesülnek a kor legfejlettebb informatikai eszközeivel. Ezen eszközöket használják a mindennapokban. Az Internet gyakorlatilag a mindennapok részévé, úgy is mondhatnánk, hogy nélkülözhetetlen eszközévé vált. A legújabb trendek, a közösségi oldalak elterjedése gyakorlatilag átalakítja -nem csak a fiatalok -az emberek életformáját, és nemkülönben formálja a társadalmat is. A fejlődés ritmusát az iskoláknak is fel kell venniük.

Drenco Sport

Drenco Sport

Cégünk meghatározó szereplője a hazai sportszerpiacnak. Fő profilunk az intézményi sportszer beszállítás és a sportszer nagykereskedelem, de egyre aktívabban vagyunk jelen a szabadidős eszközök piacán is.

Easysystem

Easysystem

Szemléltetőeszközök, tanműhelyi felszerelések szakképzéshez: - finommechanika-automatika - gépészet - gyengeáramú - hírközlés-automatika - közlekedés - Aktív falak - Oktató motorok, oktató járművek - Oktató tantermek

Tuti menü