Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Taneszköz, iskolaszer linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: EcoleStyle - Interaktív [3. oldal]
részletek »

Taneszköz, iskolaszer képes leírás: EcoleStyle - Interaktív [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
EcoleStyle Bt

EcoleStyle Bt

Az EcoleStyle két magyar pedagógus családi vállalkozásaként alakult 2004-ben. Megalapítása óta foglalkozik iskolabútorok és irodabútorok gyártásával, kis- és nagykereskedelmével. Cégünk folyamatos fejlesztésének, és partnereinknek köszönhetően, a hazai iskolabútor gyártás, forgalmazás meghatározó szereplőjévé vált. Igyekeztünk olyan kínálatot összeállítani vevőink számára, amelyben megtalálja az igényeinek, céljainak, árelképzeléseinek legjobban megfelelő terméket!

Eltaset - demonstrációs és kisérleti készletek

Eltaset - demonstrációs és kisérleti készletek

Az Eltaset tanári és tanulókísérleti készleteket az 1993-ban az Országos Középiskolai és Fizikatanári Ankét és Eszközkiállításon I. díjat nyert készletünkből fejlesztettük ki. A prototípus átdolgozását pályázati támogatással tudtuk elvégezni. Az általunk kifejlesztett elektromosságtani kísérleti eszközöket magunk gyártjuk és forgalmazzuk. 2003. évben a taneszközcsalád a HUNDIDAC-ARANY-DIJ elismerésben részesült.

Fair Play Trade

Fair Play Trade

Üdvözöljük a Fair Play Trade Kft. honlapján, mely rendkívül széles kínálatát nyújtja különböző gyermek készségfejlesztő játékoknak, felnőtt logikai- és társasjátékoknak valamint óvodai fejlesztő eszközöknek. Filozófiánk szerint, a játék amellett, hogy alapvető örömforrás a gyermekek számára, a világ megismerésének a forrása és a fejlődés alapja is. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a gyermek környezetében, életkorához igazodva változatos, egészséges testi-lelki-értelmi fejlődést serkentő játékokkal találkozzon.

Fejlesztő Játékbolt

Fejlesztő Játékbolt

Webáruházunk kiváló minőségű kreatív játékokat forgalmaz a gyermekek képességeinek, készségeinek fejlesztésére. Ügyességi, logikai, fejlesztő és egyéb játékokat kínálunk a bölcsődés korú gyermekektől egészen a nagyobb ,iskolás korúakig, minden korosztály számára. Kínálatunkban megtalálhatóak kültéri és beltéri játékok, fejlesztő hangszerek és hangszerkészletek, fejlesztő babajátékok, szerepjáték bútorok, mozgásfejlesztők, pl. hinták és gyermekjárművek, építő játékok, rajzeszközök, bábok, paravánok, és fejlesztő sporteszközök. Országos házhoz szállítás futárral, 10.000 Ft felett ingyenesen.

Fémfa Bt iskolabútor

Fémfa Bt iskolabútor

Cégünk iskolai, óvodai, irodai, szobai és konyhabútorokat készít és forgalmaz, legyen szó akár a már jól bevált szériatermékekről, vagy akár egyedi kialakítású bútorokról. Szakembereink több mint 25 éves tapasztalatukat felhasználva gyárják az általunk készített bútorokat. Ez biztosíték a kiforrott megoldásokra, a minőségi termékek precíz és gyors előállítására.

Fi-Fa Fajátékok

Fi-Fa Fajátékok

Gyermekeink a mai modern világban egyre távolabb kerülnek a természettől, mely szeretetére pedig óriási szükségük lenne. Ebben szeretnénk Nekik és a Szüleiknek segíteni igényes kivitelű, főként kézzel készített fajátékainkkal. A színezett kivitelű játékok pasztellszínű lazúr - pácoltak, hogy a fa erezete jól látszódjon. A színezék teljesen gyermekbarát, nyálálló, a KERMI által bevizsgált festékanyag.

Fizkapu

Fizkapu

FizKapu: fizika - tanítás - tanulás. Fizikai oktatóanyagok gyűjteménye - Módszertani anyagok fizikatanároknak, Fizika fotók gyűjteménye, Fizika rajzok gyűjteménye és számtalan a fizikához kapcsolódó gyűjtemény található az oldalon.

Foldatoy

Foldatoy

A matematika és az ábécé elsajátítása nem minden gyereknél egyszerű feladat! Hogyan használjuk oktatásra, gyakorlásra a kártyát? Színezz, számolj, építs és játssz vele! 4-12 éves gyerekeknek Oktatókártyák.

Góbé Sport

Góbé Sport

Társaságunk tevékenységei: iskolai sportfelszerelések gyártása és forgalmazása - óvodai sportszerek és készségfejlesztő eszközök gyártása és forgalmazása - óvodai bútorok gyártása és forgalmazása - játszótéri játszószerek gyártása és forgalmazása - bölcsődei játékok, sportszerek gyártása és forgalmazása

Hirdetés
Gyulai Fafém Bútor

Gyulai Fafém Bútor

Az iskolai és kollégiumi bútorok elemválasztékát az iskolai és kollégiumi igények figyelembe vételével alakítottuk ki. Megtalálhatók benne a tantermek, étkezők és kollégiumok berendezéséhez szükséges bútorok. Természetesen az asztalok és székek a különböző korcsoportok számára legmegfelelőbb kialakítással készülnek.

Hagemann biológiai szemléltetőeszközök

Hagemann biológiai szemléltetőeszközök

Im Jahre 1929 eröffnete Wilhelm Hagemann auf der Königsallee in Düsseldorf eine Lehrmittelhandlung. Seit 1936 brachte Hagemann mit Arbeitsheften, naturwissenschaftlichen Lehrmitteln und der hadü-Kartenordnung erste eigene Produkte heraus. Nach dem Zweiten Weltkrieg erweiterte der Hagemann Verlag sein Spektrum mit Tafelserien zu Themen der Botanik, Zoologie und anderen naturwissenschaftlichen Themen. 1954 wurde das heute noch bestehende Verlagsgebäude in der Karlstraße 20 eingeweiht. Als eine der ersten Firmen bietet Hagemann Mitte der 60er Jahre einen Overheadprojektor und Unterrichtstransparente an. Hagemann Transparente sind weltweit verbreitet und erscheinen in 12 verschiedenen Sprachen. Seitdem erstellt Hagemann Auftragsproduktionen für Schulen, Verbände, Institutionen und Firmen mit dem Ziel der lehrplangerechten Vermittlung wissenschaftlich fundierten Wissens in den schulischen Unterricht.

Haver Alapítvány - Oktatási anyagok

Haver Alapítvány - Oktatási anyagok

A Haver Alapítvány oktatóstábja elsősorban középiskolai tanulóknak tart interaktív órákat informális oktatási eszközökkel. A foglalkozások tapasztalatait a Haver-füzetek sorozat tartalmazza, amely segít tanároknak és más civil szervezeteknek a módszertan megismerésében. Az alapítvány emellett gyakran vállal előadást, műhelymunkát konferenciákon és akkreditált tanártovábbképzéseken is.

Hohenloher iskolabútor

Hohenloher iskolabútor

A Hohenloher Speciálbútor Kft. 1995-ben alakult Várpalotán Vállalatunk iskolai és laboratóriumi bútorok, berendezések gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. A Hohenloher Speciálbútor Kft. a német Hohenloher Spezialmöbelwerk Gmbh. leányvállalata. A cégcsoport több mint 125 éve látja el korszerű, minden igényt kielégítő berendezésekkel az iskolákat és laboratoriumokat Európában és és világ más földrészein is. A Hohenloher termékek közvetlenül, vállalati szaktanácsadókon keresztül jutnak el a felhasználókhoz a tervezéstől a komplett kivitelezésig kézben tartva a folyamatot. Tökéletes konstrukciók, elsőosztályú anyagok, modern eljárások, képzett munkatársak, európai normáknak megfelelő EN rendszerek teszik lehetővé a kiváló minőséget. Vállalatunk ISO 9001 minőségirányítási rendszerben működik, ez garantálja partnereink számára termékeink megbízhatóságát.

Hor Zrt webáruház

Hor Zrt webáruház

Cégünket 1991-ben alapítottuk. Célunk az oktatási intézmények szakszerű, pontos, precíz, és udvarias kiszolgálása. Ennek tükrében választottuk meg szlogenünket is: 'Az oktatás szolgálatában az óvodától az egyetemig.'

ICO iskolaszerek

ICO iskolaszerek

Több, mint 500-féle iskolaszer. Grafit- és színesceruzák, rost- és ecsetirónok, ecsetek, festékek, temperák, kréták, gyurmák, ollók, ragasztók, vonalzók, hegyezők, füzetek, tolltartók és számos egyéb, iskolában nélkülözhetetlen kiegészítő. Keresse SÜNI, OROSZLÁN és CREATIVE KIDS márkájú iskolaszereinket!

Innovadidact

Innovadidact

Cégünk oktatásfejlesztési tapasztalatai alapján, modernizációs és minőségorientált stratégiájának megvalósításával kíván hozzájárulni a magyar alapképzés, középfokú oktatás és szakképzés komplex módon történő továbbfejlesztéséhez.

Interaktív taneszköz webáruház

Interaktív taneszköz webáruház

Ha Önt érdeklik az interaktív oktatás, szemléltetés legújabb eszközei, jó helyen jár! Oldalainkon minőségi interaktív táblákat, projektorokat, szavazórendszereket, interaktív kiegészítőket, digitális tananyagokat és mindehhez természetesen gyakorlatközpontú, akkreditált képzéseket talál.

Tuti menü