Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Taneszköz, iskolaszer linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Interwrite - M.E.T.A. [4. oldal]
részletek »

Taneszköz, iskolaszer képes leírás: Interwrite - M.E.T.A. [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
Interwrite interaktív eszközök

Interwrite interaktív eszközök

Az Interwrite az Einstruction cég interaktív tábla márkája. Az amerikai cég termékei: interaktív tábla, interaktív panel, feleltető rendszer, digitális palatábla. A cég magyarországi képviselője a DNN Kft.

Iskolai táblák a Bécsi Irodakertől

Iskolai táblák a Bécsi Irodakertől

A Bécsi Irodaker Kft a táblák széles választékát kínálja az iskolák számára is. Legyen az vizuál tábla, törölhető, zománcozott, mágnestábla, vagy hagyományos krétás tábla. A táblák mellé kiegészítőket is találnak nálunk, mint hagyományos és tölthető tollak, kréták, különböző minőségű és árú táblatörlők. Különböző méretben és minőségben válogathatnak a Vásárlók a táblakínálatunkból, amennyiben nem találnak megfelelőt, igyekszünk utána járni, és beszerezni a kívánt terméket. Gyors házhoz szállítással próbáljuk még kényelmesebbé tenni a vásárlást, hogy hamar használatba vehessék a kiválasztott táblát.

Játékfarm - Fejlesztő játék webáruház Debrecen

Játékfarm - Fejlesztő játék webáruház Debrecen

Képesség fejlesztés és játék egyben. Amikor a tanulás játék. Nézzen szét a fejlesztő játékok között. Kedvelt, egyéni képesség fejlesztés céljából is alkalmas képesség fejlesztő játékokat talál. Különleges minőségi gyermek játékok. Ingyenes kiszállítás Debrecenben! A puzzle típusú játékokat már az egészen kicsi gyermekeknek is hasznosak lehetnek. Fa puzzle, kirakók és babajátékok találhatóak itt. Itt szinte minden megtalálható ami szükséges az egyedi gyermekszobához. Igényes fejlesztő játékok és fejlesztőpedagógus által összeválogatott fejlesztő csomagok.

Játéktudós.com

Játéktudós.com

Családi vállalkozásunk 2010-ben indult. Mindketten gyakorló Anyukák vagyunk, fél tucat gyerekkel a 'szoknyánk körül'. Mikor körvonalazódni kezdett bennünk ennek a vállalkozásnak lehetősége, úgy döntöttünk, hogy bevonunk egy 'szupernagypapát' is az ügybe. Így alakult meg a Játéktudós csapata! Filozófiánk? Célunk? Terveink? Tulajdonképpen csak egy! Hogy képességeinkhez mérten, a lehető legtöbbet adjunk gyermekeinknek. De úgy gondoljuk, ebben nem vagyunk egyediek, hisz ez minden szülő számára természetes cél. A játszás, a játék is ennek eszköze. Játszva tanuljanak, okosodjanak. De ami a legfontosabb, hogy a játék szabadsága megmaradjon! Ameddig lehet, maradjon gyerek a gyerek és játsszon, játsszon, játsszon! Az összes többi dolog már csak ebből fakad. Igyekszünk nyitott szemmel járni, hogy minél több, érdekesebb, különlegesebb játékra tudjunk rátalálni, és Önöknek kínálni. Névválasztásunk a Játéktudós szimbolikája is kétriányú. Egyrészt arra próbáltunk utalni, hogy játszva válhatnak gyermekeink kis 'tudósokká', másrészt, hogy nekünk magunknak is a téma, a játékos fejlesztés szakértőivé kell válnunk.

JoeForest Bt

JoeForest Bt

Vállalkozásunk 1996 nyarán alakult, tulajdonosai 100%-os arányban belföldi magánszemélyek. Megalakulásunkkor minőségi szolgáltatás nyújtását tűztük ki célul, melyet vevőközpontú értékesítési koncepció alkalmazásával kívántunk elérni. Ennek szellemében alakítottuk ki fő tevékenységünket, melynek keretében oktatási- és vizuáltechnikai termékek szervizelését specializáltan láttuk el.

Katedra Bútormanufaktúra

Katedra Bútormanufaktúra

Csoportszobai bútorok, fenyő és bükk óvodai székek, óvodai asztalok, polcok, szekrények, tároló bútorok, fektetők, szerepjáték bútorok, óvodai és felnott öltözők, irodabútorok Igény szerint többféle galéria megoldás mindig az adott méretre MSZ EN 1176-os szabvány szerint Pihenősarok kialakítása babzsák fotelekkel és matracokkal

Katica fejlesztő játékok boltja

Katica fejlesztő játékok boltja

Cégünk 19 éve igyekszik szolgálni az Önök igényeit és elképzeléseit. A figyelmünk középpontjában a gyermek áll, akinek testi, lelki és érzelmi fejlődését kiváló minőségű játékainkkal kívánjuk elősegíteni. Alapfilozófiánk: a játék rávilágít a közös munka örömére, kitartásra nevel, sikerélményt nyújt és előrelépést eredményez a tanulmányokban.

Kelet-Tanért

Kelet-Tanért

A Kelet-Tanért KFT 2003-tól látja el taneszközökkel és iskolai berendezésekkel az intézményeket és a pedagógusokat. Termékskálánk több, mint 4000 féle taneszközt és iskolai berendezést tartalmaz, - közülük több saját fejlesztésű és gyártású - amelyek megfelelnek az 1998 januárjában a Művelődési és Közoktatási Minisztérium által kiadott Művelődési Közlönyben megjelent az általános- és középiskolai oktatás szemléltető, funkcionális taneszközeire vonatkozó elvárásoknak csakúgy, mint az Oktatási Minisztérium 2002 évben kiadott taneszközökre vonatkozó szakmai ajánlásoknak.

Képességfejlesztő játékok boltja

Képességfejlesztő játékok boltja

A bolt tulajdonosa és egyben üzemeltetője a Játékarzenál Kft. A Kft. tulajdonosaiként egy játszóház tapasztalata alapján kezdtük meg képességfejlesztő játékok forgalmazását. Árusított játékaink nagy részét mi magunk is használtuk a mindennapi fejlesztésekhez. Bízunk benne, hogy Önnek és gyermekének is sok örömteli pillanatot szereznek játékaink a fejlődés során!

Hirdetés
Képmalom

Képmalom

Kedvező áron vállaljuk ballagási tablók elkészítését! Montázsokat csinálunk céges rendezvényekről, családi összejövetelekről! Kereteztesse iskolai tablóit nálunk! Több mint 3000 képkeretből választhatsz! Anyagát tekintve lehet fa, fém vagy szintetikus. Végzős diákoknak 10% kedvezményt biztosítunk! Professzionális képkeretező, képkeretezés szolgáltatásunkkal mindennemű grafika, festmény, fotó, egyéb képi anyag dekoratív és tartós keretezését vállaljuk rövid határidővel! Szakképzett munkatársaink segítenek a képhez, illetve a környezethez leginkább harmonizáló képkeretek kiválasztásában. Továbbá nagy gyakorlattal végezzük papírképek, olajfestmények, antik képkeretek szakszerű tisztítását, restaurálását! Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Klett-Perthes falitérképek

Klett-Perthes falitérképek

A Klett Verlag Németország vezető oktatási kiadója. Falitérkép-kiadó részlege, a Haack-Perthes Gotha korábban önálló cég volt. A cég kiadványai minőségi termékek, és a világ sok országában használják őket.

Kopexco

Kopexco

Termékeink: Bútorok audióvizuális eszközök részére - Előadótemek bútorzatai - Tantermek tervezése - Diavetítők - Episzkópok - Flipc hartok - Írásvetítők - Projektorok - Táblák, táblarendszerek - Vetítővásznak - Vetitéstechnikai eszközök bérbeadása - Konyhai technológia

Kor-Ag Bau Bt.

Kor-Ag Bau Bt.

Cégünk iskolabútorok, óvodai bútorok, irodabútorok és egyéb intézményi bútorok, valamint egyedi lakásbútorok készítésével foglalkozik. Jól kombinálható csoportszobai játéktároló szekrények, polcos és fiókos elemekkel, öltözőszekrények, nevelői íróasztal, fektetőtároló. Bútorainkat egyedi kivitelben is készítjük.

Könyvtárhasználati kalauz

Könyvtárhasználati kalauz

Ez egy 10-12 éves gyerekek, és főként az 5. osztályosok oktatását segítő könyvtárhasználati webkalauz. Az oldalon segítek kiegészíteni a könyvtárhasználati órák anyagát. A tananyaghoz sok példát, segítséget is talál a témák végén ajánlott weboldalak segítségével.

Kvant SRO - fizikai eszközök

Kvant SRO - fizikai eszközök

Company Kvant s.r.o. was established in 1995. During its existence the company has achieved significant success in development and production of its own products as well as in distribution of technical devices to different areas of science, research, industry and education. The company has carried several awards at the exhibitions. Company exports more than a half of its production to more than 50 countries all around the world.

LaFonte Bt

LaFonte Bt

Cégünk, a LaFonte 5. Bt. 1997 őszén alakult. Fennállásunk óta fontosnak tartjuk a vevőorientált kiszolgálást, melynek sikeres voltát, létjogosultságát jól bizonyítja egyre szélesedő, valamennyi megyét érintő ügyfélkörünk is.Választékunk kialakítása során mind az intézmények, mind a magánszemélyek igényeit szem előtt tartottuk.Termékeink nagyrészt saját importból származnak és a vonatkozó EU-s szabványoknak megfelelnek.

M.E.T.A. Magyar Elektronikus Taneszköz Adatbázis

M.E.T.A. Magyar Elektronikus Taneszköz Adatbázis

A Magyar Elektronikus Taneszköz Adatbázist 2008. január 1-jétől, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Calderoni Taneszköz-információs Központja szolgáltatja. Jogelődje, a Taneszköz-információs Osztály, amely a HunDidac Szövetség javaslatára, az Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeumban, 2003. január 1-jén kezdte meg működését. Az OFI módosított alapító okirata szerint a Calderoni Taneszköz-információs Központ feladatai változatlanul a következők: - A Magyar Elektronikus Taneszköz Adatbázis (META) fejlesztése és szolgáltatása tanárok, iskolafenntartók és szakmai szervezeteik részére - Aktuális internetes magyar és külföldi weboldalak hozzákapcsolása a META-ban szereplő tantárgyakhoz és taneszközökhöz - A Magyar Taneszköz Etalontár (MATE) nyilvános szemléltető, kísérleti eszköz, audiovizuális és digitális oktató média gyűjtemény gyarapítása és gondozása - Tematikus taneszköz kiállítások, multimédia bemutatók, médiadidaktikai és média informatikai szakmai fórumok, továbbképzések szervezése, szaktanácsadás, tájékoztatás - Részvétel az OM közoktatási taneszköz ajánlásainak, jegyzékeinek, programjainak kidolgozásában, az OKNT Tankönyv és Taneszköz Bizottságának munkájában - Magyar képviselet a Nemzetközi Taneszköz Tanács (International Council for Educational Media) és a WorldDidac szakmai fórumain - Taneszköz történeti, elméleti és fejlesztő kutatások végzése, publikálás

Tuti menü