Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Taneszköz, iskolaszer linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Magyar - Óvodai [5. oldal]
részletek »

Taneszköz, iskolaszer képes leírás: Magyar - Óvodai [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
Magyar Taneszköztár

Magyar Taneszköztár

A Magyar Taneszköztár az internet széleskörű elterjedése előtt szinte az egyedüli lehetőség volt az iskolák számára, hogy a magyar taneszközpiacról átfogó képet szerezzenek. A gyűjtemény utoljára 2008-ban jelent meg. Ezen a linken is egy régebbi honlap található.

Manófalva Gyermekház

Manófalva Gyermekház

Nevem Dr. Forgó Edina, 44 éves pszichológus végzettségű családi napközi üzemeltető vagyok. 1993 óta hivatásszerűen foglalkozom emberekkel, ezt szeretem a legjobban. Az utóbbi 10 évben inkább gyerekekre orientálódtam, a készségfejlesztés a kutatási területem, olyan eszközök és módszerek kidolgozásán dolgozom, melyekkel a kisgyermek kognitív (megismerő) és logikai képességeit lehet megerősíteni. Ez az alap ahhoz, hogy a tényszerű ismereteket a gyermek könnyebben, hatékonyabban tudja majd elsajátítani a későbbi életéveiben. Nagyon fontosnak tartom az értelem fejlesztése mellett a művészetre nevelést és a mozgást. Az ének-zene, az alkotó és előadó művészetek révén már gyermekkorban is szublimálhatók (jó irányba terelhetők) a vágyak, a sok kielégíthetetlen impulzus nem agresszióba torkollik, ha az egyén már korán megismer pozitív levezető módokat. A mozgás pedig a gyermek lételeme, egészsége, testi fejlődése számára is nélkülözhetetlen.

Manutan - Tábla, mágnestábla

Manutan - Tábla, mágnestábla

A Manutan egy nemzetközi cég, mely Európa 24 országában van jelen. A magyarországi leányvállalat 2004-ben alakult. Vállalatunk webáruház keretében értékesít több mint 20 000 terméket irodák, iskolák, műhelyek, raktárak részére, pl. irodabútorokat, táblákat stb. Szolgáltatásaink körébe tartozik a termékek házhoz szállítása ill. igény esetén összeszerelése is.

Mekka Digital

Mekka Digital

Cégünket 2003-ban alapítottuk azzal a határozott céllal, hogy az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználva egyedülálló kényelmi és additív szolgáltatásokkal a piac meghatározó vállalkozása legyen! Fő tevékenységünk a projektorok, vásznak, interaktív táblák és laptopok kereskedelme, ill. projektorok bérbeadása. 2005-től ingyenes budapesti házhozszállítással és beüzemeléssel állunk Ügyfeleink rendelkezésére, majd 2008 végétől ezt országos szintre emeltük.

Meló-Diák Taneszközcentrum

Meló-Diák Taneszközcentrum

Családi vállalkozásunkat 1991-ban alapítottuk Meló-Diák Bt. néven. Napjainkban négy leányvállalat 26 munkatársa több mint 3.000-féle taneszközzel szolgálja az iskolai oktató-nevelő munkát. Magyarország, Románia, Szlovákia és Ukrajna közoktatási intézményének többségével folyamatos a partneri kapcsolatunk.

Mikropo Vizuáltechnika

Mikropo Vizuáltechnika

A Mikropo Kft. a minőséget és megbízhatóságot egyaránt képviselő filozófiája szerint mindig az élvonalba tartozó márkákat képviseli és az ennek megfelelő szakmai és kereskedelmi hátteret biztosítja. A felhasználási területek széles palettája olyan piacvezető cégek technológiáit igényli, amely képes megfelelő minőségben kiszolgálni korunk vizuális kommunikációs igényeit. Ebben fő partnerünk a belga Barco cég - amely a világ vezető professzionális vizuáltechnikai megoldásszállítója és eszközgyártója. A Barco termékeinek és megoldásainak kizárólagos magyarországi képviseletét is cégünk látja el.

Mikrovolt

Mikrovolt

Oktatórendszereink elsősorban az informatika, az elektronika és a járműelektronika szakképzést támogatják. Az E-szakképzés Minden eddiginél jobban segíti a tanár munkáját. Központi tanári módszertani útmutató az oktatórendszer egészének használatát segíti. A taneszközök Tanári mérési segédletei tartalmazzák a mérési feladatok megoldásainak leírását, a taneszköz használhatóságát az OKJ szakmákban, továbbá a tanulói projektmunkákhoz szükséges technikai információkat is.

Műszaki Kiadó

Műszaki Kiadó

A Műszaki Könyvkiadó Kft. hazánk egyik legnagyobb tankönyvkiadója: a tankönyvpiacon a negyedik legjelentősebb a sorban. A Műszaki Kiadó 1955-ös alapítása óta közel 9000 mű gondozásával foglalkozott. A Műszaki Kiadóban - a gazdasági társasággá alakulás és a privatizáció után - a holland Wolters Kluwer cég szerzett többségi tulajdont, megteremtve az intenzív növekedés és a technikai-technológiai világszínvonalhoz való felzárkózás lehetőségét. Ezt követően a Műszaki Kiadó profilja jelentősen kibővült: megtartva a nagy múltú, széles körben ismert és elismert szakmai tankönyv- és szakkönyvkiadást, a közismereti tankönyvek piacának egyik legfontosabb szereplőjévé vált. A Műszaki Kiadó jelenleg a világ egyik legnagyobb, tankönyvkiadással foglalkozó társulása, a Bridgepoint Capital Limited egyik vállalataként dolgozik változatlan színvonalon azon, hogy ne csak a jelen, hanem a jövő generációinak oktatását is színvonalasabbá tegye.

Műszaki Kiadó e-tananyagok

Műszaki Kiadó e-tananyagok

A Műszaki Kiadó tankönyveinek egyre szélesebb köréhez fejleszt interaktív tananyagokat. Az e-tananyagok a tankönyvek digitális feldolgozásán túl tartalmaznak interaktív feladatokat, multimédiás elemeket, animációkat és teszteket.

Hirdetés
Nemzeti Tankönyvkiadó

Nemzeti Tankönyvkiadó

A Nemzeti Tankönyvkiadó számára fontosak a tradíciók, a szakmaiság, a hagyományok és a korszerűség. Cégünk több mint hatvan éve foglalkozik igényes és színvonalas tankönyvek kiadásával. Tankönyveinkben a múlt, a jelen és a jövő tudása is megtalálható, ez illeszkedik a Nemzeti Tankönyvkiadó filozófiájához, amelyhez a munkánkban résztvevő szerzők is hozzájárulnak. Szerzőink olyan méltán elismert szakemberek, akikre, illetve arra a tényre, hogy könyveik nálunk jelennek meg, büszkék lehetünk. Örömünkre szolgál, hogy tudásukat már generációk óta mi adhatjuk át könyveinkben, legyen az az általános iskolások számára készült kiadvány, vagy középiskolai tankönyv, de kiváló könyveket adunk közre a felsőoktatásban résztvevők számára és olyan speciális területeken is, mint a nemzetiségi és a sajátos nevelési igényű diákok oktatása.

Neuland táblarendszerek

Neuland táblarendszerek

1968-ban alapított német családi vállalkozás, Németország egyik vezető vizuális eszköz gyártója. Minőségi eszközöket kínál oktatáshoz, prezentációkhoz, szemináriumokhoz. Nevéhez híven (Neuland=új föld) folyamatos innováció, újabb és újabb megoldások jellemzik.

Oktatási Minisztérium - a természetismeret taneszközei (ajánlás)

Oktatási Minisztérium - a természetismeret taneszközei (ajánlás)

A természetismeret tantárgy oktatásához ajánlott taneszközök jegyzékét kettős céllal állítottuk össze. A taneszközök évfolyamok és a témakö-rök szerinti bontásával a szaktanárok számára szeretnénk segítséget nyújtani. Olyan eszközöket soroltunk fel, amelyek felhasználása meg-könnyíti a pedagógusok számára az ismeretanyag átadását, a tanulók számára pedig az ismeretek elsajátítását. A taneszközök listaszerű felsorolása a taneszköz-fejlesztők és a gyártók számára jelent információt a tantárgy igényeiről. Ez a lista fontos le-het az intézmény taneszköz-állományának fejlesztését megtervező iskolafenntartók számára is. A szakmai ajánlás elkészítésénél a kerettan-tervre és a funkcionális taneszközjegyzékre támaszkodtunk.

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet

A természetismeret tantárgy helyzete és fejlesztési feladatai A tantárgy helyzete a tantárgyi modernizációs folyamatban A természettudományok integrálása már az 1978-as tantervi szabályozás során elindult. E törekvés folytán az 5. évfolyamon létrehozott környezetismeret tantárgy ötvözte a földrajzi és az élő környezet elemeit.

Oktatástechnológia tankönyv

Oktatástechnológia tankönyv

OKTATÁSTECHNOLÓGIA Írta és szerkesztette: Gesztesi Péter Comenius Bt., Pécs, 1997. Teljes tankönyv PDF formátumban. A szerző ajánlása: A könyvet ajánlom: - A középfokú pedagógiai képzés keretében résztvevő pedagógiai asszisztens, oktatásszervező, gyermek- és ifjúságvédelmi felügyelő, oktatástechnikus valamint a felsőfokú képzés keretében tanuló gyógypedagógiai asszisztens hallgatók számára. - Az oktatástechnikus hallgatóknak (természetesen csak alapként, kiegészítve egyéb e témára íródott könyvvel, jegyzettel). - Azon pedagógusok számára, akik régebben szereztek diplomát és ilyen jellegű ismereteik az idővel megkoptak, vagy az elmúlt időszak újdonságainak megjelenésével hiányoznak. - Az utóbbi időben frissen végzett tanítóknak, akik sajnos tanulmányaik során - egyes képző intézmé- nyek téves koncepciója jóvoltából (nemcsak a PChez kapcsolódó ismeretekből áll az oktatástechnoló- gia) - csak esetlegesen szereznek oktatástechnikai, oktatástechnológiai ismereteket.

Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum

Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum

Az Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum elődje 1877-ben Trefort Ágoston minisztersége idején nyitotta meg kapuit. Az akkori Országos Tanszermúzeum feladatát az Eötvös-féle népoktatási törvény megvalósításának elősegítésében jelölték meg. Sokoldalú tevékenységét jellemezte, hogy nemcsak a régi taneszközöket gyűjtötte, hanem szervezte a korabeli iskolai taneszközök bemutatását is. Az intézmény 1922-es megszüntetése után elsőként az Országos Pedagógiai Könyvtár alakult újjá, majd tíz évvel később 1968-ban újra indulhatott a múzeumi tevékenység is.

OTéCé táblatechnika

OTéCé táblatechnika

Cégünket azzal a céllal indítottuk, hogy az iskolák tábla és iskolabútor igényeit a lehető legmagasabb színvonalon elégítsük ki. Törekszünk arra, hogy az iskolák vezetőivel hosszútávú partnerkapcsolatot alakítsunk ki.

Óvodai játékok - Királyhegyi Sport

Óvodai játékok - Királyhegyi Sport

A Királyhegyi Sport szeretne lehetőséget biztosítani, minden óvodának bölcsődének, fejlesztő programjaik bemutatására. Ingyenes lehetőséget kínálunk az első három hónapra. Éljen a bemutatkozás lehetőségével!

Tuti menü