Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Taneszköz, iskolaszer linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Öltözőszekrény - Stiefel [6. oldal]
részletek »

Taneszköz, iskolaszer képes leírás: Öltözőszekrény - Stiefel [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
Öltözőszekrény

Öltözőszekrény

A Manutan Piacvezető cégként elsőosztályú szolgáltatásokat nyújt vásárlóinak, a megbízhatóság, partnerség és az innováció garanciájával. Minden vásárlás esetében biztosítjuk a 10 éves garanciát minden megvásárolt termékre vonatkozóan. A piac legszélesebb választékával várjuk vásárlóinkat. Ingyenes házhoz szállítás 48 órán belül 10.000 Ft feletti vásárlás esetén.

Papiron Kft.

Papiron Kft.

A Papiron Kft. irodaszerek, nyomtatókellékek, nyomtatványok, higiéniai termékek, iskolaszerek forgalmazásával foglalkozik, közel 20 éve. Emellett rengeteg szolgáltatással is állunk a vásárlók rendelkezésére. Bélyegző készítés, gravírozás, diploma kötészet, névjegykártya készítés, szublimációval történő egyedi ajándék/reklámtermék készítés, valamint feliratkészítés mellett nyomtatás is vállalunk. 0-24 órás kiszolgálás, ingyenes házhozszállítással, személyre szabott árakkal, Ön megrendeli mi kiszállítjuk! Jöjjön és nyerjen velünk! Időt, megoldást, jó árakat biztosítunk az Önök részére

Phywe Systeme

Phywe Systeme

A göttingeni cég Németország legjelentősebb eszközszállítója a fizikai, kémiai és biológiai kísérletek területén. Termékskálájukban megtalálhatóak a szintúgy a hagyományos kísérletek, mint a modern, számítógéphez kapcsolt interfészek, amelyek, kísérletek teljes tárházát nyitják meg a tanárok előtt valóban költséghatékony módon.

Pointer Kft

Pointer Kft

Cégünk a Pointer Multimédia Kft. A hazai vetítés-, és konferenciatechnikai piac egyik legismertebb szereplője. Hivatalos magyaroszági képviseletés és szervizét látjuk el többek között a Mitsubishi Electric B.V. Europe termékeinek is. Kínálatunkban megtalál minden olyan technikai eszközt és berendezést, amire Önnek szüksége lehet konferencia-, illetve oktatótermébe.

Profi-Média - Manó oktatóprogramok

Profi-Média - Manó oktatóprogramok

Cégünk 1995-ben alakult. Az azóta eltelt évek alatt az informatika világában sok minden megváltozott. A fejlődés szédítő. Amit ma fejlesztünk - ha nem vagyunk körültekintőek - holnapra már elavulttá válik. Persze ez csak a felszín. Vannak maradandó értékek. A mi cégünk ilyen értékek megalkotására törekszik, és ez sikereink pillére.

Projektorok bérlése oktatás céljából

Projektorok bérlése oktatás céljából

Nagyobb beltérben, a megfelelő láthatóság érdekében a kivetítés elengedhetetlen a tanórákon, képzéseken, tanfolyamokon és egyéb szemléltető előadáson vagy kiállításon. Ebben nyújt szakszerű és korszerű segítséget az Avdesign. Több mint tizenöt éves tapasztalattal rendelkező szakmai csapat bárki számára készséggel áll rendelkezésre, amennyiben projektorokat szeretnének bérbe venni, vagy esetleges vizuális élmények javítása esetén led falak bérbe vételével, és az ezekhez járulékosan akár hozzátartozó hangosításról legyen szó.

Promethean interaktív eszközök

Promethean interaktív eszközök

A Promethean az interaktív oktatási technológia megújítója az egész világon. Kérem, tekintse át a Promethean termékeket (Interaktív táblák, Digitális táblák) és szolgáltatásokat, hogy Ön is meggyőződhessen arról, hogy eszközeink valóban az oktatás fejlesztését segítik elő.

Qomo interaktív eszközök

Qomo interaktív eszközök

A Qomo interaktív eszköz gyártó cég központi honlapja. Interaktív táblák, dokumentumkamerák, szavazórendszerek, digitális távvezérlő táblák, interaktív panelek. A cég magyarországi képviselője a Stiefel Eurocart Kft.

Rapas - mérőműszerek

Rapas - mérőműszerek

Áramköri készletek: ezek a készletek csatlakozó lábakkal ellátott kis nyomtatott áramkörökre épí-tett diszkrét alkatrészekből állnak. A sorozat alkatrész-készleteiből az EEC-470 szerelő panelen dugaszolással építhetők fel a tanulmányozni kívánt áram-körök.

Hirdetés
Smart interaktív megoldások

Smart interaktív megoldások

Cégünk 2003 óta kizárólagos magyarországi forgalmazója a kanadai Smart Technologies Inc. interaktív termékeinek. Az alábbi oldalakon a termékekről és a hozzájuk kapcsolódó szoftverekről rengeteg információs anyagot, árlistákat, képzési lehetőségeket talál. Továbbá lehetősége nyílik a szoftverek letöltésére, ingyenes kipróbálására is.

Somso anatómiai modellek

Somso anatómiai modellek

Somso wurde 1876 in Sonneberg / Thüringen gegründet. Seit über 130 Jahren sind Somso Modelle von Fachleuten als Lehrmittel, Anschauungsmodel und Medium für den Unterricht anerkannt und geschätzt. Die Qualität unserer Modelle wird an der wissenschaftlichen Exaktheit, der Bemalung, der Funktion, dem Material und der Haltbarkeit gemessen. Neben wissenschaftlichen Kriterien ist bei Somso Modellen der ästhetische Ausdruck eine wichtige Ergänzung. 'Unser Vorbild ist die Natur' steht dabei als Leitgedanke für die wirklichkeitsnahe Umsetzung der Natur als Modell.

Soós Zoltán preparátor

Soós Zoltán preparátor

Amivel foglalkozom: Emlős, madár, hal preparálás. Agancs, szarv, agyar másolatok. Bőrök, koponyák, szarvak. Háziállatok (kutya, macska, csincsilla, egyéb házi kedvencek stb.). Hüllők (kígyó, teknősbéka). Afrikai, európai, ázsiai, amerikai emlősök.

Speeding - egészségügyi oktatási eszközök

Speeding - egészségügyi oktatási eszközök

A Speeding Kft. szimulációs oktatási eszközöket, sürgősségi ellátást oktató modelleket, ápolástechnikai modelleket, diagnózisalkotáshoz, katéterezés gyakorlásához eszközöket, szülészeti, nőgyógyászati modelleket, vénázás, injekciózás gyakorlásához eszközöket, végtagmodelleket, oktató CD-ket, és más egészségügyi oktatáshoz használatos eszközöket forgalmaz.

Sportaholic sportszer webshop

Sportaholic sportszer webshop

Hisszük, hogy a sport az élet alapvető része és mindannyiunk életében helyet kell kapnia! Ezért foglalkozunk sportszerek, sporteszközök és kiegészítő sportfelszerelések kereskedelmével. Amit nálunk megtalálsz: fitness sportszerek, gördeszkák, korcsolyák, görkorcsolyák, rollerek, box felszerelés, karate felszerelés, focilabdák, kézilabda felszerelés, vízilabda, hoki, jégkorong felszerelés, szánkó, hócsúszka, sísisak, snowboard sisak, síszemüvegek, sí szemüveg, testvédők, protektorok téli sportokhoz.

Stiefel Eurocart

Stiefel Eurocart

A Stiefel Eurocart Kft, a Stiefel-csoport tagjaként megalakulása óta arra törekszik, hogy Magyarországon is a legmagasabb európai színvonalnak megfelelő és a legfrissebb grafikai-térképészeti irányzatokat követő térképeket gyártson. Ennek érdekében 1993 óta térképeinket kizárólag számítógépes technológiával állítjuk elő, aminek nagy előnye, hogy a nyomtatást közvetlenül megelőző pillanatig rugalmasan, alacsony költséggel javíthatók a térképek, az aktualizálás lényegesen olcsóbb, mint a hagyományos technológiánál és könnyen, gyorsan állíthatók elő az adott alapanyagból résztérképek, új változatok illetve céglogók is könnyen elhelyezhetők. Térképeink digitális formában való tárolása lehetővé teszi az Ön egyedi igényeihez való maximális alkalmazkodásunkat. Lehetőség van pl. regionális központok, telephelyek, viszonteladók térképen való feltüntetésére, régiók, üzletkötők területeinek más színnel való feltüntetésére, adataik térképen való elhelyezésére.

Stiefel interaktív tananyagok

Stiefel interaktív tananyagok

A Stiefel digitális tananyagai nem teszik feleslegessé a tanárt, nem változtatják kattogtató robottá, nem írják elő neki, hogyan tanítson - hanem rugalmasan alkalmazkodnak az egyes tantervekhez, tanítási stílusokhoz illetve a használt tankönyvcsaládhoz. Önnek nem kell új szoftver kezelését megtanulnia, ha tankönyvet vált! Nem a száraz ismeretanyag sulykolása, hanem a készségek fejlesztése, a kompetencia kialakítása a célja - így mélyebb, használhatóbb tudást kínál. Válogasson földrajzi, történelmi, alsó tagozatos CD-inkből! A Stiefel digitális tananyagokat kiváló grafikai minőségű alapanyagokból állítjuk elő gyakorló tanárok segítségével. Ezért kezelésük egyszerű, számítástechnikai alapképzettség nélkül is elsajátítható, nem tartalmaz fölösleges, bonyolult menüket. A diákok figyelmét pedig hosszú ideig leköti. Interaktív táblához ideális, de jól használható hagyományos, projektor+vetítővászon felszereltségű termekben is.

Stiefel iskolai atlaszok

Stiefel iskolai atlaszok

A Stiefel Kiadó iskolai atlaszait bemutató oldal, megrendelési lehetőséggel. Történelmi, földrajzi és vaktérképes atlaszok. Részletes leírás, mintaoldalak. Tanítói segédanyagok. Néhány cím az oldalról: Történelmi tér-kép-tár, történelmi munkatérképek, Földrajzi atlasz

Tuti menü