Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Taneszköz, iskolaszer linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Sulicucc - X Ért [7. oldal]
részletek »

Taneszköz, iskolaszer képes leírás: Sulicucc - X Ért [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
Sulicucc

Sulicucc

Iskolaszer webáruház, minden, ami sulicucc, kicsiknek és nagyoknak. Füzetek, írószerek, iskolatáskák, design termékek, iskolai kiegészítők nagy választékával várjuk kedves vásárlóinkat. Forgalmazott márkáink: Ars una, Stabilo, Rotring, Pelikan, Lizzy Card, Schneider, Apli, Herlitz, Ico, Pax, Pigna, Maped,..

Suliker Oktatástechnika

Suliker Oktatástechnika

Suliker Oktatástechnikai szaküzletünk 1998-ban nyílt, ahonnan az ország egész területére szállítottunk bútorokat, taneszközöket, oktatási eszközöket, vetítéstechnikai eszközöket elsősorban iskoláknak, kollégiumoknak, művelődési házaknak.

Sulimax iskolabútor

Sulimax iskolabútor

Cégünk a Sulimax KFT: 2004-ben kezdte meg működését. Az elmúlt 5 év alatt az iskolák fontos és megbízható partnerévé váltunk. Jelmondatunk: ' Minden, ami iskola' Ennek az alapelvnek jegyében végezzük tevékenységünket. Szeretnénk minden oktatási intézmény számára, olyan iskolai berendezéseket, eszközöket biztosítani, és szolgáltatásokat nyújtani. amelyek hosszú távon megbízhatóan szolgálják az oktatási intézmény működését, és megfelelnek a szakmai követelményeknek. Elsődleges tevékenységünk az óvodai és iskolabútorok forgalmazása.

Sulitech 97 Kft

Sulitech 97 Kft

A Sulitech 97 kft 1997-ben alakult, a Sulitech Bt többségi tulajdonosai alapították. Fő tevékenysége az egyházi és állami fenntartású általános- és középiskolák, kollégiumok, óvodák felszereléseinek, bútorainak, szemléltető eszközeinek kereskedelme mellett az alapítványok, sportklubok és Diák Sportkörök beszerzéseinek lebonyolítása. Vállaljuk az intézmények konyhatechnikai felszerelését és az eszközök beszerzését, kiszállítását. Ma már a magyarországi ügyfélkörünk mellett Szlovákia és Románia oktatási intézményeit is szívesen látjuk megrendelőink között.

Szervál Duó Bt

Szervál Duó Bt

Családi vállalkozásként sportszereket, játékokat és kempingcikkeket gyártunk. Kiegészítő tevékenységeink is ehhez kapcsolódnak. Lakatosműhelyünkben precíziós csőhajlítást illetve szerkezeti lakatosmunkákat tudunk végezni. Szinterező üzemünkben ( elektrosztatikus porszórás ) különböző fém alkatrészek festését végezzük. Saját termékeinken kívül bérmunkát is vállalunk mindkét üzemünkben.

Tacticsport

Tacticsport

Vállalkozásunk elsődleges profilja sportszerek és a hozzá kapcsolódó felszerelések nagykereskedelmi értékesítése. Kiegészítő tevékenységünk az internetes/online kereskedelem,célunk hogy termékeink ily módon közvetlen jussanak el a végső felhasználókhoz. Üzletpolitikánk elsősorban ügyfeleink megelégedettségét célozza meg, ennek megfelelően nem egy, hanem többféle minőségben kínálunk sportszereket. Célunk, hogy a szolgáltatásunk minőségét folyamtosan javítsuk.

Tananyagfutár

Tananyagfutár

A 2010-2011-es tanévkezdésre egy igazán hasznos újdonsággal lepjük meg régi és új vásárlóinkat: összegyűjtöttük a magyarországi oktatási piac legsikeresebb interaktív és digitális tananyagait, ismeretterjesztő termékeit, hogy a pedagógusok, és gyermekeik fejlesztésére nagy hangsúlyt fektető szülők még könnyebben megtalálják a számukra legmegfelelőbb eszközöket. Interaktív és digitális tananyagok, oktató CD-k, ismeretterjesztő DVD-k széles választékát kínáljuk, a klasszikus, jól bevált termékektől a legmodernebb, csúcsminőségű tananyagokig.

Taneszköz Webáruház

Taneszköz Webáruház

A Stiefel Taneszköz webáruház nagy választékban kínál Conen iskolabútorokat, különféle szemléltetőeszközöket, fejlesztő játékokat, sporteszközöket, hangszereket. Lapozgatható katalógus elérhető az oldalon.

Taneszközbolt

Taneszközbolt

A taneszközbolt.hu elindítását a digitálistananyag.hu sikere és a digitális tananyagokon túlmutató, rendkívül széles egyéb taneszköz kínálatuk indokolta. Az elmúlt években fokozatosan bővítettük választékunkat és már régen nem csak digitális tananyagokat kínáltunk, hanem más digitális és nem digitális taneszközöket is. A könnyű kereshetőség, a jó kategorizálás, a pályázatok szerinti termékcsoportosítás mind olyan funkciók, amelyek közösek maradnak és azonosan működnek majd a jövőben is, hiszen ezek a legfőbb erényei és egyben közös ismertető jelei is áruházainknak.

Hirdetés
Távcső, éjjellátó, mikroszkóp

Távcső, éjjellátó, mikroszkóp

Amennyiben csillagászati távcső, kiegészítő amit keres, akkor a legjobb helyen jár. Akkor is érdemes szétnéznie, ha binokulárt vagy spektivet tervez vásárolni vadászatra, madarászásra vagy más természetmegfigyelésre. Ezen túlmenően szivesen segítjük tanácsainkkal a leginkább megfelelő távcső kiválasztásában - garanciát nyújt erre, hogy az elmúlt 20 évben több, mint ezer órát töltöttünk az égbolt alatt számos távcsövet, kiegészítőt kipróbálva.

Teamboard - Erlas Kft

Teamboard - Erlas Kft

Miben képes segíteni egy digitálistábla? Elsősorban egy fantasztikus eszköz lehet a tanár kezében az ismeretanyag többoldalú bemutatásában, mind a tanár, mind a tanuló ismeretszerzési technikáinak bővítésében, a tanulók motivációs szintjének növelésében. Lehetőséget nyújt a tanuló aktív tanórai bevonására akár anélkül, hogy a táblához ki kellene mennie. Egy-egy tanórai anyag előkészítése során a tananyagtartalmat könnyen módosíthatjuk az adott tanulói csoport felkészültségéhez, érdeklődéséhez mérten. Kiegészíthetjük ábrákkal, animációkkal. A tábla használatát természetesen meg kell tanulni. De a befektetés megéri, hiszen a későbbiekben sokkal kisebb idő- és energia ráfordítással lehet majd az órai tanári munkára felkészülni.

Vizuál táblák

Vizuál táblák

10(!) év felületgaranciás prémium vizuál táblák. Kopásálló Letörölhető Mágneses Filctollas és Krétás tábláink a 800 fokos zománcbevonatú acél felületével hosszú távú, megtérülő befektetés. Használja kiváló minőségű kellékeinket ennek érdekében! Alapárban tartalmaz induló készletet, szürke vagy fekete design műanyag keretet, fémvázat. Kézi és motoros működtetésű tantermi táblarendszereink az egyetemi előadótermek, lépcsőzetesen kialakított helyiségek kedvelt táblatípusai. Hosszú tábla , nagy írófelület.

Westermann falitérképek

Westermann falitérképek

A Westermann Kiadó Németország egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező tankönyvkiadója. Igen sok falitérképet adnak ki, több nyelven. Magyarországon a Stiefel Eurocartnál érhetőek el a Westermann kiadványai.

Winkler iskolaszer webáruház

Winkler iskolaszer webáruház

Osztrák tulajdonban lévő, igen széles választékot kínáló webáruház a következő témákban: Dekoráció; Fa termékek; Technikai kellékek; Szerszámok; Fazekasság és modellezés; Kreatív alkotás; Barkácsalapok; Ragasztóanyagok; Papír; Festés és rajzolás; Textil; Virágok; Díszítés; Barkácskönyvek

Winner Sport Webáruház

Winner Sport Webáruház

Különféle labdák, sportkesztyűk, sporteszközök, táskák, kapuk, hálók, védőhálók. Tollaslabda- és asztalitenisz készletek. Sportruházat és sportcipők. Labdajavítás, emblémázás. Csomagküldő szolgáltatás. Az eszközök a Stiefel Eurocartnál is megrendelhetők.

X-Ért iskolabútor

X-Ért iskolabútor

Cégünk 1990 évben alakult azzal a céllal, hogy országos szinten lássa el a különböző oktatási intézményeket, óvodákat, iskolákat, egyetemeket, kollégiumokat jó minőségű, színvonalas magyar bútorokkal.

Tuti menü