Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Óvodai eszközök képes leírás - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu
részletek »

Óvodai eszközök - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Óvodai eszközök
Keresés
Találatok száma - 6 db
Fair Play Trade

Fair Play Trade

Üdvözöljük a Fair Play Trade Kft. honlapján, mely rendkívül széles kínálatát nyújtja különböző gyermek készségfejlesztő játékoknak, felnőtt logikai- és társasjátékoknak valamint óvodai fejlesztő eszközöknek. Filozófiánk szerint, a játék amellett, hogy alapvető örömforrás a gyermekek számára, a világ megismerésének a forrása és a fejlődés alapja is. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a gyermek környezetében, életkorához igazodva változatos, egészséges testi-lelki-értelmi fejlődést serkentő játékokkal találkozzon.

Foldatoy

Foldatoy

A matematika és az ábécé elsajátítása nem minden gyereknél egyszerű feladat! Hogyan használjuk oktatásra, gyakorlásra a kártyát? Színezz, számolj, építs és játssz vele! 4-12 éves gyerekeknek Oktatókártyák.

Hor Zrt webáruház

Hor Zrt webáruház

Cégünket 1991-ben alapítottuk. Célunk az oktatási intézmények szakszerű, pontos, precíz, és udvarias kiszolgálása. Ennek tükrében választottuk meg szlogenünket is: 'Az oktatás szolgálatában az óvodától az egyetemig.'

Katedra Bútormanufaktúra

Katedra Bútormanufaktúra

Csoportszobai bútorok, fenyő és bükk óvodai székek, óvodai asztalok, polcok, szekrények, tároló bútorok, fektetők, szerepjáték bútorok, óvodai és felnott öltözők, irodabútorok Igény szerint többféle galéria megoldás mindig az adott méretre MSZ EN 1176-os szabvány szerint Pihenősarok kialakítása babzsák fotelekkel és matracokkal

Kor-Ag Bau Bt.

Kor-Ag Bau Bt.

Cégünk iskolabútorok, óvodai bútorok, irodabútorok és egyéb intézményi bútorok, valamint egyedi lakásbútorok készítésével foglalkozik. Jól kombinálható csoportszobai játéktároló szekrények, polcos és fiókos elemekkel, öltözőszekrények, nevelői íróasztal, fektetőtároló. Bútorainkat egyedi kivitelben is készítjük.

Óvodai játékok - Királyhegyi Sport

Óvodai játékok - Királyhegyi Sport

A Királyhegyi Sport szeretne lehetőséget biztosítani, minden óvodának bölcsődének, fejlesztő programjaik bemutatására. Ingyenes lehetőséget kínálunk az első három hónapra. Éljen a bemutatkozás lehetőségével!

Tuti menü