Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sportszerek - taneszköz képes leírás - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu
részletek »

Sportszerek - taneszköz - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Sportszerek - taneszköz
Keresés
Találatok száma - 7 db
Conen sporteszközök

Conen sporteszközök

Minőségi sporteszközök Németországból. Német vagy német tervezésű távol-keleti gyártású sportszerek iskolába és óvodába. Bóják, akadálypályák, falmászó készlet, testnevelési bútorok, szőnyegek. Labdák, kapuk, kosárlabda-palánkok.

Drenco Sport

Drenco Sport

Cégünk meghatározó szereplője a hazai sportszerpiacnak. Fő profilunk az intézményi sportszer beszállítás és a sportszer nagykereskedelem, de egyre aktívabban vagyunk jelen a szabadidős eszközök piacán is.

Góbé Sport

Góbé Sport

Társaságunk tevékenységei: iskolai sportfelszerelések gyártása és forgalmazása - óvodai sportszerek és készségfejlesztő eszközök gyártása és forgalmazása - óvodai bútorok gyártása és forgalmazása - játszótéri játszószerek gyártása és forgalmazása - bölcsődei játékok, sportszerek gyártása és forgalmazása

Sportaholic sportszer webshop

Sportaholic sportszer webshop

Hisszük, hogy a sport az élet alapvető része és mindannyiunk életében helyet kell kapnia! Ezért foglalkozunk sportszerek, sporteszközök és kiegészítő sportfelszerelések kereskedelmével. Amit nálunk megtalálsz: fitness sportszerek, gördeszkák, korcsolyák, görkorcsolyák, rollerek, box felszerelés, karate felszerelés, focilabdák, kézilabda felszerelés, vízilabda, hoki, jégkorong felszerelés, szánkó, hócsúszka, sísisak, snowboard sisak, síszemüvegek, sí szemüveg, testvédők, protektorok téli sportokhoz.

Szervál Duó Bt

Szervál Duó Bt

Családi vállalkozásként sportszereket, játékokat és kempingcikkeket gyártunk. Kiegészítő tevékenységeink is ehhez kapcsolódnak. Lakatosműhelyünkben precíziós csőhajlítást illetve szerkezeti lakatosmunkákat tudunk végezni. Szinterező üzemünkben ( elektrosztatikus porszórás ) különböző fém alkatrészek festését végezzük. Saját termékeinken kívül bérmunkát is vállalunk mindkét üzemünkben.

Tacticsport

Tacticsport

Vállalkozásunk elsődleges profilja sportszerek és a hozzá kapcsolódó felszerelések nagykereskedelmi értékesítése. Kiegészítő tevékenységünk az internetes/online kereskedelem,célunk hogy termékeink ily módon közvetlen jussanak el a végső felhasználókhoz. Üzletpolitikánk elsősorban ügyfeleink megelégedettségét célozza meg, ennek megfelelően nem egy, hanem többféle minőségben kínálunk sportszereket. Célunk, hogy a szolgáltatásunk minőségét folyamtosan javítsuk.

Winner Sport Webáruház

Winner Sport Webáruház

Különféle labdák, sportkesztyűk, sporteszközök, táskák, kapuk, hálók, védőhálók. Tollaslabda- és asztalitenisz készletek. Sportruházat és sportcipők. Labdajavítás, emblémázás. Csomagküldő szolgáltatás. Az eszközök a Stiefel Eurocartnál is megrendelhetők.

Tuti menü