Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szemléltetőeszköz - fizika, kémia képes leírás - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu
részletek »

Szemléltetőeszköz - fizika, kémia - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Szemléltetőeszköz - fizika, kémia
Keresés
Találatok száma - 7 db
C+D automatika - műszerek

C+D automatika - műszerek

A C+D Automatika Kft. 1990-ben alakult mérés és automatizálás területére szakosodott kereskedelmi és szolgáltató vállalkozás. A cég 1990. júniusa óta működteti a Ganz Rt. Mintaboltját, ahol a teljes gyártmányválaszték megtekinthető, megvásárolható valamint a termékekkel kapcsolatos garanciális és egyéb szerviz tevékenység intézése folyik.

Cemolker - vegyszerek

Cemolker - vegyszerek

Cégünk vegyszer kereskedelemmel foglalkozik több mint 17 éve. Kiemelkedő minőségű vegyszereket kínálunk laboratóriumi és ipari felhasználásra is. Az ország minden részéről nagy számban érkeznek hozzánk megrendelések iskoláktól és más cégektől egyaránt.

Eltaset - demonstrációs és kisérleti készletek

Eltaset - demonstrációs és kisérleti készletek

Az Eltaset tanári és tanulókísérleti készleteket az 1993-ban az Országos Középiskolai és Fizikatanári Ankét és Eszközkiállításon I. díjat nyert készletünkből fejlesztettük ki. A prototípus átdolgozását pályázati támogatással tudtuk elvégezni. Az általunk kifejlesztett elektromosságtani kísérleti eszközöket magunk gyártjuk és forgalmazzuk. 2003. évben a taneszközcsalád a HUNDIDAC-ARANY-DIJ elismerésben részesült.

Fizkapu

Fizkapu

FizKapu: fizika - tanítás - tanulás. Fizikai oktatóanyagok gyűjteménye - Módszertani anyagok fizikatanároknak, Fizika fotók gyűjteménye, Fizika rajzok gyűjteménye és számtalan a fizikához kapcsolódó gyűjtemény található az oldalon.

Kvant SRO - fizikai eszközök

Kvant SRO - fizikai eszközök

Company Kvant s.r.o. was established in 1995. During its existence the company has achieved significant success in development and production of its own products as well as in distribution of technical devices to different areas of science, research, industry and education. The company has carried several awards at the exhibitions. Company exports more than a half of its production to more than 50 countries all around the world.

Phywe Systeme

Phywe Systeme

A göttingeni cég Németország legjelentősebb eszközszállítója a fizikai, kémiai és biológiai kísérletek területén. Termékskálájukban megtalálhatóak a szintúgy a hagyományos kísérletek, mint a modern, számítógéphez kapcsolt interfészek, amelyek, kísérletek teljes tárházát nyitják meg a tanárok előtt valóban költséghatékony módon.

Rapas - mérőműszerek

Rapas - mérőműszerek

Áramköri készletek: ezek a készletek csatlakozó lábakkal ellátott kis nyomtatott áramkörökre épí-tett diszkrét alkatrészekből állnak. A sorozat alkatrész-készleteiből az EEC-470 szerelő panelen dugaszolással építhetők fel a tanulmányozni kívánt áram-körök.

Tuti menü