Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Taneszköz kereskedők képes leírás - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu
részletek »

Taneszköz kereskedők - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Taneszköz kereskedők
Keresés
Találatok száma - 12 db
Alfavis Kft

Alfavis Kft

Szeretné berendezni iskoláját, óvodáját, kollégiumát a saját elképzelése szerint? A taneszkozok.hu webáruházban megtalálhatja az iskolai bemutatóeszközök, táblák, projektorok, stb. széles választékát.

Almus Pater

Almus Pater

Komplett intézményi beruházás előkészítése esetén a honlap ötleteket adhat, de a szerteágazó jogszabályi, szabvány, finanszírozási háttér miatt mindenképpen javasoljuk, hogy vegyék igénybe munkatársaink szakmai segítségét. Cégünk eddigi története során több tucat oktatási és közintézmény komplett berendezését bonyolította le. Ahogy házat nem célszerű laikussal terveztetni (és ezt a jogszabályok nem is teszik lehetővé), úgy a berendezés megtervezését sem szerencsés hozzáértő és nagy tapasztalattal rendelkező szakcég bevonása nélkül elvégezni (bár utóbbit a jogszabályok sajnos nem zárják ki).

Balázs-Diák taneszköz

Balázs-Diák taneszköz

A Balázs-Diák tulajdonosai több mint 18 éve foglalkoznak taneszközök fejlesztésével és értékesítésével. Az oktatási intézmények részére teljeskörű ellátást biztosít a bútortoktól a taneszközökig. A kezdetben családi vállalkozásként működő cég mára Magyarország egyik piacvezetőjévé nőtte ki magát az oktatási piacon. Kihasználva a környező országokban zajló kedvező gazdasági lehetőségeket 2006-ban Romániában majd 2007-ben Szlovákiában hozott létre hasonló profilú, önállóan működő leányvállalatokat.

Consult-Exim

Consult-Exim

Cégünk 1986-ban családi vállalkozásként alakult, azzal a szándékkal, hogy a modern, professzionális angliai és németországi oktatási technológiákat bevezessük, megismertessük a magyar oktatási intézményekkel.

EcoleStyle Bt

EcoleStyle Bt

Az EcoleStyle két magyar pedagógus családi vállalkozásaként alakult 2004-ben. Megalapítása óta foglalkozik iskolabútorok és irodabútorok gyártásával, kis- és nagykereskedelmével. Cégünk folyamatos fejlesztésének, és partnereinknek köszönhetően, a hazai iskolabútor gyártás, forgalmazás meghatározó szereplőjévé vált. Igyekeztünk olyan kínálatot összeállítani vevőink számára, amelyben megtalálja az igényeinek, céljainak, árelképzeléseinek legjobban megfelelő terméket!

JoeForest Bt

JoeForest Bt

Vállalkozásunk 1996 nyarán alakult, tulajdonosai 100%-os arányban belföldi magánszemélyek. Megalakulásunkkor minőségi szolgáltatás nyújtását tűztük ki célul, melyet vevőközpontú értékesítési koncepció alkalmazásával kívántunk elérni. Ennek szellemében alakítottuk ki fő tevékenységünket, melynek keretében oktatási- és vizuáltechnikai termékek szervizelését specializáltan láttuk el.

Kelet-Tanért

Kelet-Tanért

A Kelet-Tanért KFT 2003-tól látja el taneszközökkel és iskolai berendezésekkel az intézményeket és a pedagógusokat. Termékskálánk több, mint 4000 féle taneszközt és iskolai berendezést tartalmaz, - közülük több saját fejlesztésű és gyártású - amelyek megfelelnek az 1998 januárjában a Művelődési és Közoktatási Minisztérium által kiadott Művelődési Közlönyben megjelent az általános- és középiskolai oktatás szemléltető, funkcionális taneszközeire vonatkozó elvárásoknak csakúgy, mint az Oktatási Minisztérium 2002 évben kiadott taneszközökre vonatkozó szakmai ajánlásoknak.

LaFonte Bt

LaFonte Bt

Cégünk, a LaFonte 5. Bt. 1997 őszén alakult. Fennállásunk óta fontosnak tartjuk a vevőorientált kiszolgálást, melynek sikeres voltát, létjogosultságát jól bizonyítja egyre szélesedő, valamennyi megyét érintő ügyfélkörünk is.Választékunk kialakítása során mind az intézmények, mind a magánszemélyek igényeit szem előtt tartottuk.Termékeink nagyrészt saját importból származnak és a vonatkozó EU-s szabványoknak megfelelnek.

Meló-Diák Taneszközcentrum

Meló-Diák Taneszközcentrum

Családi vállalkozásunkat 1991-ban alapítottuk Meló-Diák Bt. néven. Napjainkban négy leányvállalat 26 munkatársa több mint 3.000-féle taneszközzel szolgálja az iskolai oktató-nevelő munkát. Magyarország, Románia, Szlovákia és Ukrajna közoktatási intézményének többségével folyamatos a partneri kapcsolatunk.

Hirdetés
Sulitech 97 Kft

Sulitech 97 Kft

A Sulitech 97 kft 1997-ben alakult, a Sulitech Bt többségi tulajdonosai alapították. Fő tevékenysége az egyházi és állami fenntartású általános- és középiskolák, kollégiumok, óvodák felszereléseinek, bútorainak, szemléltető eszközeinek kereskedelme mellett az alapítványok, sportklubok és Diák Sportkörök beszerzéseinek lebonyolítása. Vállaljuk az intézmények konyhatechnikai felszerelését és az eszközök beszerzését, kiszállítását. Ma már a magyarországi ügyfélkörünk mellett Szlovákia és Románia oktatási intézményeit is szívesen látjuk megrendelőink között.

Taneszköz Webáruház

Taneszköz Webáruház

A Stiefel Taneszköz webáruház nagy választékban kínál Conen iskolabútorokat, különféle szemléltetőeszközöket, fejlesztő játékokat, sporteszközöket, hangszereket. Lapozgatható katalógus elérhető az oldalon.

Taneszközbolt

Taneszközbolt

A taneszközbolt.hu elindítását a digitálistananyag.hu sikere és a digitális tananyagokon túlmutató, rendkívül széles egyéb taneszköz kínálatuk indokolta. Az elmúlt években fokozatosan bővítettük választékunkat és már régen nem csak digitális tananyagokat kínáltunk, hanem más digitális és nem digitális taneszközöket is. A könnyű kereshetőség, a jó kategorizálás, a pályázatok szerinti termékcsoportosítás mind olyan funkciók, amelyek közösek maradnak és azonosan működnek majd a jövőben is, hiszen ezek a legfőbb erényei és egyben közös ismertető jelei is áruházainknak.

Tuti menü