Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tankönyvek képes leírás - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu
részletek »

Tankönyvek - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Tankönyvek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Antikvár Szakkönyvek Boltja

Antikvár Szakkönyvek Boltja

Könyvesboltunk online műszaki és szakmai antikvárium valamint jegyzetbolt, melynek célja a Magyarországon fellelhető szakirodalom összegyűjtése és terjesztése, így a szakembereknek és a diákoknak biztosítani tudjuk a szakirodalomhoz való könnyebb hozzáférést. Műszaki, tudományos, ismeretterjesztő szakkönyvek, tankönyvek, jegyzetek széles választékban kaphatók.

Dinasztia Kiadó

Dinasztia Kiadó

Kiadónk immár másfél évtizede van jelen a tankönyvkiadás egyre változó palettáján. Az elmúlt években mindig nagyon tudatosan, a pedagógusok kívánságaira odafigyelve, a pedagógusok ezernyi ötletét javaslatát hasznosítva, alakítottuk kiadói koncepciónkat - ennek köszönhetjük hosszú távú sikereinket. Az első pillanattól az életkori sajátosságokat legteljesebben figyelembe vevő tankönyvcsaládokban gondolkodunk, következetesen haladunk a termékfejlesztésben, tudatosan törekszünk a tantárgyi koncentrációra.

Műszaki Kiadó

Műszaki Kiadó

A Műszaki Könyvkiadó Kft. hazánk egyik legnagyobb tankönyvkiadója: a tankönyvpiacon a negyedik legjelentősebb a sorban. A Műszaki Kiadó 1955-ös alapítása óta közel 9000 mű gondozásával foglalkozott. A Műszaki Kiadóban - a gazdasági társasággá alakulás és a privatizáció után - a holland Wolters Kluwer cég szerzett többségi tulajdont, megteremtve az intenzív növekedés és a technikai-technológiai világszínvonalhoz való felzárkózás lehetőségét. Ezt követően a Műszaki Kiadó profilja jelentősen kibővült: megtartva a nagy múltú, széles körben ismert és elismert szakmai tankönyv- és szakkönyvkiadást, a közismereti tankönyvek piacának egyik legfontosabb szereplőjévé vált. A Műszaki Kiadó jelenleg a világ egyik legnagyobb, tankönyvkiadással foglalkozó társulása, a Bridgepoint Capital Limited egyik vállalataként dolgozik változatlan színvonalon azon, hogy ne csak a jelen, hanem a jövő generációinak oktatását is színvonalasabbá tegye.

Nemzeti Tankönyvkiadó

Nemzeti Tankönyvkiadó

A Nemzeti Tankönyvkiadó számára fontosak a tradíciók, a szakmaiság, a hagyományok és a korszerűség. Cégünk több mint hatvan éve foglalkozik igényes és színvonalas tankönyvek kiadásával. Tankönyveinkben a múlt, a jelen és a jövő tudása is megtalálható, ez illeszkedik a Nemzeti Tankönyvkiadó filozófiájához, amelyhez a munkánkban résztvevő szerzők is hozzájárulnak. Szerzőink olyan méltán elismert szakemberek, akikre, illetve arra a tényre, hogy könyveik nálunk jelennek meg, büszkék lehetünk. Örömünkre szolgál, hogy tudásukat már generációk óta mi adhatjuk át könyveinkben, legyen az az általános iskolások számára készült kiadvány, vagy középiskolai tankönyv, de kiváló könyveket adunk közre a felsőoktatásban résztvevők számára és olyan speciális területeken is, mint a nemzetiségi és a sajátos nevelési igényű diákok oktatása.

Stiefel iskolai atlaszok

Stiefel iskolai atlaszok

A Stiefel Kiadó iskolai atlaszait bemutató oldal, megrendelési lehetőséggel. Történelmi, földrajzi és vaktérképes atlaszok. Részletes leírás, mintaoldalak. Tanítói segédanyagok. Néhány cím az oldalról: Történelmi tér-kép-tár, történelmi munkatérképek, Földrajzi atlasz

Tuti menü