Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vizuáltechnika - taneszköz képes leírás - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu
részletek »

Vizuáltechnika - taneszköz - Taneszköz, iskolaszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: taneszkoz.tlap.hu » Vizuáltechnika - taneszköz
Keresés
Találatok száma - 5 db
Delta Vizuáltechnika

Delta Vizuáltechnika

Cégünk professzionális vizuáltechnikai eszközöket értékesít végfelhasználók részére. Portfoliónkat úgy állítottuk össze, hogy minden olyan terméket megtaláljon, amire szüksége lehet egy sikeres prezentációihoz.

Kopexco

Kopexco

Termékeink: Bútorok audióvizuális eszközök részére - Előadótemek bútorzatai - Tantermek tervezése - Diavetítők - Episzkópok - Flipc hartok - Írásvetítők - Projektorok - Táblák, táblarendszerek - Vetítővásznak - Vetitéstechnikai eszközök bérbeadása - Konyhai technológia

Mikropo Vizuáltechnika

Mikropo Vizuáltechnika

A Mikropo Kft. a minőséget és megbízhatóságot egyaránt képviselő filozófiája szerint mindig az élvonalba tartozó márkákat képviseli és az ennek megfelelő szakmai és kereskedelmi hátteret biztosítja. A felhasználási területek széles palettája olyan piacvezető cégek technológiáit igényli, amely képes megfelelő minőségben kiszolgálni korunk vizuális kommunikációs igényeit. Ebben fő partnerünk a belga Barco cég - amely a világ vezető professzionális vizuáltechnikai megoldásszállítója és eszközgyártója. A Barco termékeinek és megoldásainak kizárólagos magyarországi képviseletét is cégünk látja el.

Pointer Kft

Pointer Kft

Cégünk a Pointer Multimédia Kft. A hazai vetítés-, és konferenciatechnikai piac egyik legismertebb szereplője. Hivatalos magyaroszági képviseletés és szervizét látjuk el többek között a Mitsubishi Electric B.V. Europe termékeinek is. Kínálatunkban megtalál minden olyan technikai eszközt és berendezést, amire Önnek szüksége lehet konferencia-, illetve oktatótermébe.

Projektorok bérlése oktatás céljából

Projektorok bérlése oktatás céljából

Nagyobb beltérben, a megfelelő láthatóság érdekében a kivetítés elengedhetetlen a tanórákon, képzéseken, tanfolyamokon és egyéb szemléltető előadáson vagy kiállításon. Ebben nyújt szakszerű és korszerű segítséget az Avdesign. Több mint tizenöt éves tapasztalattal rendelkező szakmai csapat bárki számára készséggel áll rendelkezésre, amennyiben projektorokat szeretnének bérbe venni, vagy esetleges vizuális élmények javítása esetén led falak bérbe vételével, és az ezekhez járulékosan akár hozzátartozó hangosításról legyen szó.

Tuti menü